www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Özel Devrim Kosova Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencileri ?´Değerler Eğitimi´´ kapsamında İnegöl İlçe Müftüsü Kazım Güzel ile birlikte Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete´nin ailesini ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Kazım Güzel´in Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dualarının ardından Kosova Koleji öğrencileri şehit ailesine başsağlığı dileyerek, aziz şehidimiz piyade uzman çavuş Yavuz Mete´nin anısına Kosova Eğitim Kurumları 9.sınıf öğrencisi Mustafa Ulama´nın karakalem çalışması ile yapmış olduğu şehidimizin resmini takdim ettiler.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Ubuz, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde özel bir yere sahiptir. Onlar bizim başımızın tacıdır, ailelerine gönlümüz ve kapımız her zaman sonuna kadar açıktır" dedi.

       Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Erol Baştürk ise, ?Fedakarlıkların en büyüğü vatan uğrunda can vererek şehit olmaktır. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" İfadelerini kulandı.

Şehit ailesi, İlçe Müftüsü Kazım Güzel´ e ve Kosova Koleji öğrencilerine, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler. 

 

 



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00