www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şimdi güçlü meclis zamanı

Şimdi güçlü meclis zamanı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, ilk seçim koordinasyon merkezini hizmete açtı.

Mehmet Çıracı katlı otoparkı zemin katındaki SKM açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti Milletvekili Aday Adayları ile partililer katıldı.

 

SKM açılış töreninde konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ?24 Haziran seçimleri için burada SKM binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz, hepiniz hoş geldiniz. El ele kol kola İnegöl´ü hak ettiği yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın? dedi.

 

MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA AKAN KAN DURMALI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Müslüman coğrafyasında akan kanlara dikkat çekerek, ?Rahmetin bol olduğu günlerde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Esenlik içerisinde bir ramazan geçiriyoruz. Ama herkes bizim kadar şanslı değil Müslüman coğrafyasında kan durmuyor bu seçim Müslüman coğrafyasındaki kanın durmasına vesile olur inşallah? dedi.

 

VAKİT İNEGÖL VAKTİ

AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel ?Açılışımıza hoş geldiniz. Her şey Türkiye için demek istiyorum ama vakit Türkiye vakti, Vakit Bursa Vakti. Vakit İnegöl vakti?? şeklinde konuştu.

 

CESUR İNSANLARIN PARTİSİ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ?Bizler seçimi, seçmeyi seviyoruz. İçinden iyiyi ayırmayı seviyoruz. 24 Haziran´da hep beraber seçeceğiz. Bu seçime giderken Türkiye, önüne konulan tabloda en iyisini seçmek için sandığa gidecek. İnsan hafızası unutur. Hepimiz unuturuz; yaşadıklarımızı. Acıları unutmayız da, tatlı olan şeyleri unuturuz. AK Parti 17 yıl önce o zaman gönül dünyasını Türkiye´ye açmak isteyen cesur insanlar tarafından kuruldu. O dönemde siyasi yasaklı bir liderin arkasından gitmek zordu. Cesur yürekli insanlar AK partiyi kucakladılar. AK parti tabelalarını milletimiz kendileri binalarının önüne astılar. Bu partinin tabelasını millet astı. Bu millet kendisine dayatılan o ceberut yapıyı hep reddetti. Daha ilk seçimde genel başkanımızı seçime sokmadılar. Ve o siyasi hareket tek başına iktidar oluyor. Bu milletin kararıdır. Genel başkanımızın başbakan olmasından sonra sarı kız, ay ışığı gibi darbe teşebbüsleri başladı. Ama bir şey çekindiler; milletin ferasetinden, basiretinden? diye konuştu.

 

15 TEMMUZ BİR ZAFERDİR

15 Temmuz darbe girişiminde hep birlikte direndiklerinin altını çizen Şahin, ?Ama o TSK´nin içine sinen şerefsizler, dışarıdan aldığı destekle hükümetimizi direk olarak devirmeye teşebbüs ettiler, ama karşısında güçlü Türk milleti vardı. 15 Temmuz aslında zaferdir? ifadelerini kullandı.

 

ŞİMDİ GÜÇLÜ MECLİS ZAMANI?

24 Haziran´da yeni yönetim modeline geçileceğini hatırlatan Şahin, ?Şer odakları bizleri karalamaya devam ediyorlar. Bize uyumamak düşüyor. Bazılarına görev, hep nöbettir. Bazılarına görev hep uyumaktır. Hamd olsun bana nöbet düştüğü için bahtiyarım. Şimdi güçlü meclis zamanı... Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ikisinin de eş değerli sandıktan çıkması lazım. Ben bazen duyuyorum; reise oy vereceğim, ama parlamentoda AK Partiye oy vermeyeceğim diyenler var. Topal ördek yaparsınız, kısır döngülere sokarsınız. Türkiye´nin büyüme trendini engelleyenlere fırsat verirsiniz. Türkiye´yi ekonomik türbülanslara sokmak isteyenlere fırsat verirsiniz. Çok çalışmamız gerekiyor. Vakit Türkiye, Bursa, İnegöl vakti. Aslında vakit, kurtuluş vaktidir. Gelin bu prangaları hep beraber ortadan kaldıralım. Bu bir sevda, gönül işi? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25