www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sinanbey´de Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

Sinanbey´de Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine Sinanbey Mahallesi Leylak Sokak üzerinde tretuvar çalışmalarının startını verdi.

Bir yandan şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken diğer yandan vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Sinanbey Mahallesi Leylak Sokak üzerinde 42 metre uzunluğunda tretuvar çalışmalarının startını verdi. Düzenlemenin yapılmasıyla birlikte alan daha verimli bir şekilde kullanılabilecek.

 

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün Başkan Yardımcısı Adil Kansu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Taban, ?Bugün Sinanbey Mahallesi Leylak Sokakta arkadaşlarımız tretuvar düzenlemesi yapıyoruz. Burada daha önce yıkılmış, bertaraf olmuş ve kısmen otopark olarak kullanılan ama düzensiz de kullanılan bir alan var. Bu alanın düzenlenmesi için ekiplerimiz bir çalışma başlattılar? dedi.

 

ALTYAPI OLMADAN ÜST YAPI TAMAMLANAMAZ

?Vatandaşlarımızı dinleyerek aslında sorunların ne olduğunu da daha iyi anlamış oluyoruz? sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Taban; ?Bu anlamda eksik aksak bir şey varsa onları da iyileştirmek adına adımlar atıyoruz. Tabi şehrimizin her alanında yapılması gereken işler var. Ama şunun da bilinmesini rica ediyorum; bir yerde alt yapı ihtiyacı karşılanmadıysa, onun üzerindeki üst yapı ihtiyacının nihai olarak yapılması çok mümkün olmuyor. Vatandaşımız baktığında bunlar niye yapılmıyor diye düşünebilir ama dediğim gibi altındaki ihtiyacı bitirmediğimiz sürece üzerindeki son işi yapmanız doğru değil. Neden? Yeni bir asfalt kapladığınızı düşünün, onu yeniden gelip kazacaksınız. Bu bir sorun. Her şeyden önce israf. Bunların olmaması adına iyileştirmelerle işi götürmeye çalışıyoruz. Burada da arkadaşlarımız binaların önündeki yürüyüş alanlarını plandakine uygun şekilde düzenliyor. Yol akslarının da asfaltlanıp düzenlenerek olması gerektiği hale dönüşmesini arzu ediyoruz. Tabi buradaki inşaat alanında kalan kısımların o inşaatlar yapılırken yeniden onarılacağını da göz önünde bulundurmak lazım? diye konuştu.

 

Burada 3 binanın önünde bu çalışmayı sürdürdüklerini kaydeden Taban, ?toplamda 42 metre uzunluğu ve 60 cm genişliğinde bir kaldırım çalışması yapıldığını ifade etti.

 

VATANDAŞLARIMIZ SORUNLARINI BİZLERE İLETSİN

Konuşmasında ortak akıl vurgusu da yapan Alper Taban, ?Vatandaşlarımız bizlere şehrin yönetimi noktasında eksik gördükleri, önermek istedikleri her ne varsa bunları 153 hattımızdan iletebilirler. Aynı şekilde inegölünfikri.com web adresimizden de fikir ve önerilerini bizimle paylaşabilirler. Katılımcı olmalıyız. Anlatmak istediğimiz bu. Şehri birlikte yönetmeliyiz. Ben tüm çalışanlarımla beraber 1065 m2 alanda her an ne ihtiyaç olduğunu, ne eksik olduğunu bir çırpıda göremem. Ama hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımız da bu sorunlarını bizlere iletmesini istiyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29