www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SIRA CHP´Lİ GENÇLERDE

SIRA CHP´Lİ GENÇLERDE

CHP İnegöl İlçe Teşkilatının geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurulunda, İlçe Başkanlığına Halil Büyükışıklar´ın getirilmesinin ardından, bu kez Gençlik Kolları sandığa gidecek.

 

Önceki akşam Sedir Cafe´de düzenlenen tanıtım programına CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Sercan Akderin, İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Atilla, Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Adayı Damla Acar, Gençlik Kolları eski Başkanlarından Ufuk Savur ve Murat Karadayı ile partili gençler katıldı.

 

BİR YAPIYI HAREKETE GEÇİRMEK İÇİN ADAYIM

Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Melis Birgül, ?Öncelikle aramıza katılan ve benim adaylık açıklamama destek veren sayın partili büyüklerime ve uzun yıllar beraber omuz omuza mücadele verdiğimiz yoldaşlarıma, İnegöl´ün bütün köy ve mahallerinden ve Bursa´dan buraya kadar gelen çok değerli arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim. İnegöl doğumlu ve 4 çocuklu bir ailenin en büyük evladıyım. Lise mezunu ve özel sektörde yöneticilik yapmaktayım. 6 yıldır partimizin vermiş olduğu tüm görev ve eylemlerde en ön saflarda omuz omuza; haksızlığa, zulme ve baskıcı rejime karşı dimdik yürümeye çalıştım. Güçlü bir gençlik için partimizden küstürülmüş ne kadar üye ve yurttaşımız varsa, partimize kazandırmak için ve partimizi İnegöl´de en üst sıralara taşımak istiyorum. Hep beraber güçlü bir gençlikle daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için güçlü bir yapıyı harekete geçirmek için adayım? dedi.

 

BİZ HAZIRIZ

Neden aday olduğunu da açıklayan Birgül, ?Ana kademe baskısı altında kışla disiplinine sokulmak istenen gençliğin sesi olmak için, ayrıştıran, bölen, kutuplaştıranlardan değil, sevgi ile yol yürüyen bir yapıyı oluşturmak için, sindirilmeye, bastırılmaya ve yandaş olmaya zorlanan gençliğin yarınlarına sahip çıkmak için, meydanlarda afiş, poster, bayraklaşmalarla değil, bilimsel projelerle insanlığa katkı sunmak için, unutturulmaya çalışılan Atatürk ilke ve inkılâplarına, yasaklanan ulusal bayramlarımızda tekrar üreten gençlik için, meydanlarda olmak için, İnegöl´ü bir adım öteye götürmek için, zulme karşı zülfikar olmak için, dostla tokalaşan, hainden hesap soran ve hesaplaşan bir yapı için, insanlık için, gelecek için mücadele vermek isteyen tüm yoldaşlarıma sesleniyorum, hiçbir genç görevsiz kalmayacak. Sorumluluk isteyen tüm arkadaşlarımıza görev vereceğiz ve sahip çıkacağız, Biz hazırız. Bu yüzden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefteyiz. Cumhuriyet Halk Partisinde görev almak isteyen tüm yoldaşlarımızı bekliyoruz ve yüksek bir sesle haykırıyoruz, biz hazırız" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19