www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SİVAS HAZIRLIKLARI BAŞLADI

   SİVAS HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İnegölspor, 1 günlük tatilin ardından ligin 14. haftasında evinde ağırlayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

 

Son yılların en kötü sezonunu geçiren ve hedefinden oldukça uzaklaşan 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz, Pazar günü evinde kendisi gibi sıkıntılı bir sezon geçiren Sivas Belediyespor´u ağırlayacak.

 

İLK DEVREYİ KAYIPSIZ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Bordo Beyazlılar, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarına Sivas karşısında son vermek istiyor. Teknik ekip, 3 puanın ilaç gibi geleceği bu haftalarda puan kaybı yaşamadan ilk yarıyı galibiyet serisi ile tamamlamak istiyor.

 

SON VURUŞLARDA ETKİSİZ

Yaşanan küçük sakatlıkların yanı sıra kırmızı kartlardan da birçok kez başı yanan İnegölspor´da kadronun bir türlü istikrar gösterememesi ve saha içerisinde istenilen performansın gösterilememesi, özellikle de son vuruşlarda etkisiz kalınması yaşanan puan kayıplarının en büyük sebebi olarak göze çarpıyor.

 

Temsilcimiz İnegölspor, dün kulüp tesislerinde yaklaşık 2 saat sahada kalarak hazırlıklarına start verdi. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman daha sonra güç ve teknik çalışmalar ile devam etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36