www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Sizlerin kapıcısı olmaya geliyorum?

?Sizlerin kapıcısı olmaya geliyorum?

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, " Bizim belediyeciliğimizin temelinde, insana saygı ve sevgi esas olacak, değişmeyen maddemiz olacaktır."dedi.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve Bursa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl´de 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, İnegöl Devlet Hastanesini ve Özel Sağlık Merkezlerinin Sağlık Personelinin Tıp bayramlarını kutlayarak start verdikleri seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiler.

Gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Cerrah´ta nokta miting düzenlenirken, nokta mitingde açıklamalarda bulunan Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, "Görülmemiş bir Nilüfer için çıktığımız noktada, vatandaşlarımızın 10´da 8´i bunu istedi. Eksiklerden bahsetmeyeceğim. Onları inşallah sizlerle birlikte daha güzel bir noktaya getireceğiz. Bizim Belediyeciliğimizin temelinde, insana saygı ve sevgi esas olacak, değişmeyen maddemiz olacaktır. Kapı üreten firma olduğumuz için bizim için kapı sökmek 5 dakikalık mesele, bizim belediyemizde kapı unsuru olmayacak. Kimseyi araya koyup da, Hakan başkanın yanında ben işimi halledeyim demeyecek. Sizler kendiniz geleceksiniz. Ama çay kahve içmeye geleceksiniz. Sorunlarınızı görmek için biz ayağınıza geleceğiz" dedi.

Hükümet partisi eleştiren Özdemir, "15 Yılık bize dinlettikleri masaldan sonra, değerli Başkanım Mustafa Bozbey ile birlikte ve tüm İnegöl halkımız ile geleceğimize, çocuklarımıza, torunlarımıza gerçek bir hikaye yazacağız sizlerle" dedi.

Özdemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Bugüne kadar kapı ürettik, hala kapı üretiyoruz. Benim telefonlarda adım ´Kapıcı Hakan´ olarak geçer. Bizde ego, kibir, herhangi bir küsme darılma asla yoktur. Ben bundan onur duyarım. Ama Kapıcı Hakan´ı bıraktık, ben sizlerin kapıcısı olmaya geliyorum inşallah." İfadelerini Kullandı

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25