www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞOK İDDİA

ŞOK İDDİA

İYİ Parti İnegöl Belediye Meclisi Sözcüsü İsmail Karaman, AK Parti´li bazı siyasetçilerin seçim çalışmaları sırasında İYİ Parti´ye ve Saadet Partisi´ne gönül verenleri vatan haini olarak lanse ettiğini öne sürdü.

Belediye Meclis toplantısına yerel seçim tartışmaları damga vurdu. İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Karaman, AK Partili bazı yöneticileri İYİ Parti´ye ve Saadet Partisi´ne gönül verenleri vatan haini olmakla itham ettiğini söyledi.

Bu tür söylemlerden uzak durulması gerektiğini belirten İsmail Karaman ?Bunları bir tarafa bıraktık biz bu şehirde yaşayan, düğünümüzü birlikte yapan, cenazelerimizi birlikte kaldıran, iyi günümüzde kötü günümüzde birlikte olan birbirimize omuz olmaya çalışan birlik beraberlik içerisinde olmayı şiar edinmiş bir topluluğuz. Çünkü biliyorum ki, arkadaşlarımız da yarın düğünlerinde cenazelerinde bir teröristin gelmesini istemezler.  Buradan üzerine basa basa ifade etmek istiyorum bizler terörist değiliz. Benim ricam budur, temennim budur. Sayın başkanım başta siz olmak üzere bizlerinde üzerine düşen bu tür söylemlerden uzak durarak seviyeli kaliteli karakterli, İnegöl insanına yakışır bir seçim atmosferinde 31 Mart seçimlerini yapalım.  Ben seçimlerimizin bu şekilde bu güzel atmosfer ortamında geçmesi temennisiyle seçimlerin ülkemize milletimize ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.?dedi.

--------------------

Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını yaptı. Meclis toplantısına İyi Partili meclis üyesi İsmail Karaman´ın iddiaları damga vurdu.

Belediye meclisinde söz alan İsmail Karaman´ın AK Parti´li siyasetçilerin İnegöl´de gittiği ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda kendilerinin ve Saadet Partisi´ne gönül verenlerin terörist gibi lanse edildiğine dair görüntüler ve ses kayıtları olduğunu ifade ederek ?Yine bir seçim arifesine girdik. Değerli arkadaşlar bu seçim arifesinde en çok seçimlere giren arkadaşlarınızdan kardeşlerinizden biriyim. Maalesef son zamanlarda rahatsız olduğum bir konu ile alakalı hem ricacı olmaya çalışacağım hem de uyarı yapacağım. Son günlerde hem siyasi parti temsilcisi olarak hem de meclisimizde bulunan bazı arkadaşlarımız girmiş oldukları toplantılarda köy ziyaretlerinde maalesef bazı cümleler bizi rahatsız etmeye başladı. Özellikle Millet İttifakı ve Saadet Partisi´ni dâhil ederek bulunmuş olduğumuz bu camia bu topluluk için terörist ile ilintili bazı yakıştırmaların olduğunu duyduk, bununla alakalı bende birkaç tane ses ve görüntü kaydı var.? Dedi.

Bu Tür Söylemlerden Uzak Duralım

Bu tür söylemlerden uzak durulması gerektiğini belirten İsmail Karaman ?Bunları bir tarafa bıraktık biz bu şehirde yaşayan, düğünümüzü birlikte yapan, cenazelerimizi birlikte kaldıran, iyi günümüzde kötü günümüzde birlikte olan birbirimize omuz olmaya çalışan birlik beraberlik içerisinde olmayı şiar edinmiş bir topluluğuz. Çünkü biliyorum ki arkadaşlarımız da yarın düğünlerinde cenazelerinde bir teröristin gelmesini istemezler.  Buradan üzerine basa basa ifade etmek istiyorum bizler terörist değiliz. Benim ricam budur temennim budur. Sayın başkanım başta siz olmak üzere bizlerinde üzerine düşen bu tür söylemlerden uzak durarak seviyeli kaliteli karakterli İnegöl insanına yakışır bir seçim atmosferinde 31 Mart seçimlerini yapalım.  Ben seçimlerimizin bu şekilde bu güzel atmosfer ortamında geçmesi temennisiyle seçimlerin ülkemize milletimize ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.?

Yapılan Hizmetler Hayırlı Olsun

5 yıllık süre zarfında yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni eden İsmail Karaman ?İyisiyle kötüsüyle 5 yıllık süreyi tamamladık. 5 yıl boyunda şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Sizler icranın başında olduğunuz için daha aktiftiniz, bizler de fikirlerimiz le yapıcı muhalefet anlayışımızla katkı koymaya çalıştık. İnanıyorum ki faydalı bir 5 yıl geçirdik. Bu vesile ile yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.?

Yapılan Ve Yapılacak Olan Hizmetleri Konuşmalıyız

Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin konuşulması gerektiğini ifade eden İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban ?Mecliste siyasette rol almış kişilerin tabi ki ülke siyasetindeki liderlerimiz efendim parti başkanlarımız kendi söylemlerini açıklayacaktır. Biz daha yapmış olduğumuz yapacak olacağımız hizmetler üzerinden konuşmalıyız.  Takdir edersiniz ki bizlerde yapmış olduğunuz ifadeler içerisinde asla olmayız.  Terörist kime denir teröristlik yapana denir. Milletimize böyle bir ithamda asla bulunamayız.  Ancak böyle bir konuşma içerisinde bulunan varsa itham onlaradır. Ben inanıyorum ki milletimiz bunları canı gönülden ayırt edecektir.   Hiçbir siyasi partiye asla şuana kadar gittiğimiz hiçbir yerde ne bir karalama nede kötüleme söylemimiz girişimimiz olmaz. Burada önemli olan sizin de dediğiniz gibi birlik ve beraberliktir.  Biz insanları asla ve asla kötülemek karalamak içinde olmayız.  İnşallah güzellik içerisinde seçimleri tamamlarız. Neticesine bakacağız. Allah kimin için hayırlısı ise ona nasip edecektir.  Ondan sonra yine kucaklaşacağız yine devam edeceğiz.?İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71