www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sokak Basketbolunda Kuralar Çekildi

Sokak Basketbolunda Kuralar Çekildi

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvasının grup kuraları çekildi. 5 kategoride gerçekleştirilecek turnuvada toplamda 33 takım yer alıyor.

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği geleneksel Sokak Basketbolu Turnuvasında grup kuraları çekimi Çarşamba akşamı Belediyespor tesislerinde yapıldı. 5 kategoride gerçekleştirilecek turnuvada toplam 33 takım yer alırken, 2 kategori müsabakalar grup usulü, 3 kategoride ise lig usulü oynanacak. Turnuvada; büyük erkekler 10 takım (grup), genç erkekler 4 takım (lig), yıldız erkekler 9 takım (grup), küçük erkekler 5 takım (lig), minik erkekler 5 takım (lig) ile mücadele edecek.

Çarşamba akşamı 17.00´da gerçekleştirilen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ile birlikte Belediyespor yöneticileri ve her takımdan bir temsilci katıldı. Grupların belli olmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ?Bugün İnegöl Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz gibi yine bir turnuvamızın kura çekimini gerçekleştirdik. Daha önce duyurusu yapıldığı üzere; Sokak Basketbolu turnuvamız ve Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamız başlıyor. Bugün Sokak Basketbolu Turnuvasının kura çekimini yaptık. İnşallah yarın akşam da (Perşembe) basketbol turnuvamız başlamış olacak? dedi.

Sokak basketbolu turnuvasına toplamda 33 takımın başvuru yaptığını ifade eden Yiğit; ?Bu takımlar 5 kategoride mücadele edecekler. Bizim amacımız kazasız belasız kardeşlik çerçevesinde turnuvanın tamamlanması. İnegöl Belediyesi olarak 7´den 77´ye tüm branşlarda ilçe halkımızın spor yapması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyorum? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25