www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sosyal Medyanın Fenomeni Oldular

Sosyal Medyanın Fenomeni Oldular

İnegöl´de faaliyet gösteren sandalye firmasının çalışanı İsmail Arslan, çektiği mobilya ve İnegöl köftesi reklam klipi sonrasında sosyal medyada fenomen haline geldi.

İnegöl köftesi ve mobilyanın başkenti olarak nitelendirilen Bursa´nın İnegöl ilçesinde sandalye firmasının Pazarlama Müdürü İsmail Arslan, çekip yayınladığı kliple dikkatleri üzerine çekti. Toprağa ektikleri tohumları bir süre sonra hasat eden mobilyacı, topraktan mobilya çıkardı, ardından ise dalından köfte toplayarak yedi. İnegöl´ün iki değerinin konu alındığı reklam ise sosyal medyada gündem oldu.

Reklam ile ilgili açıklama yapan İsmail Arslan, ?Daha önce tencereden çıkardığımız sandalye gündem olmuştu. Bir reklam daha çektik. Mobilya üretim merkezi olan İnegöl´ün verimli topraklarına da dikkat çeken reklamımızda mobilya ve köftemize dikkat çektik. Kalkınmak için tarımsal ürünlerin yetiştirilmesinin mesajının da verildiği reklamımızda topraktan sandalye çıkararak mobilyanın üretim merkezi olduğunu gösterdik. Reklamımızın sonunda ise yorulduk ve damak tadımıza hitap eden köftemizi yedik? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01