www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sözlerimizin arkasındayız

Sözlerimizin arkasındayız

Milliyetçi Hareket Partisi´nin emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili TBMM´ye sunduğu kanun teklifi ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Aytekin Torun, ?Seçim öncesi ne söz verdiysek, hepsinin ardındayız, çalışıyoruz" d

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, "Hepimizin bildiği gibi ülkemizde çalışan vatandaşlarımızın emeklilik hakkını elde edebilmeleri için iki şart mevcuttur. Bu şartlardan biri prim günü, biri ise yaştır. Seçim öncesi yaptığımız araştırmalar ve bizlere gelen talepler doğrultusunda şunu gördük ki emeklilikte yaşa takılıp mağdur olan on binlerce vatandaşımız var. Bu doğrultu da 24 Haziran seçimleri öncesi vatandaşlarımıza emeklilikte yaşa takılanların engelini kaldıracağız şeklinde söz vermiştik. Geçtiğimiz günlerde ise genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatı ile emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili kanun teklifimiz TBMM´ye sunuldu" dedi.

 

?SÖZLERİMİZİN ARDINDAYIZ?

Torun, ?Bizim sözümüz devlet sözüdür, sözümüz senettir. Seçim öncesi ne söz verdiysek hepsinin ardındayız, çalışıyoruz. Bizlere güvenerek oy veren hiç bir vatandaşımızın güvenini bugüne kadar sarsmadık, bugünden sonra da sarsmayacağız. Verdiğimiz tüm sözler inşallah sırası ile uygulanacak ve vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz yerine getirilecektir? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00