www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aktaş Strateji Değiştirdi

Aktaş Strateji Değiştirdi

İnegöl Belediyesi´nin değerlendirme toplantısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na talip olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, gördüğü tepkilerin ardından bu kez büyükşehir hedefinin olmadığını söyledi. Ancak Aktaş´ın ?Bursa´ya hizmet etmek şereftir? s

Programda konuşan Başkan Alinur Aktaş, ?13. yılı değerlendirmek adına bir basın toplantısı gerçekleştirdik. Toplantının sonunda bana bir soru soruldu. Ben samimi bir dille eğmeden bükmeden kesinlikle böyle özel hedefimin olmadığını, Recep Altepe´yi çok sevdiğimi, değerli bir büyüğüm olduğunu, istediğim saatte kendisine çok rahat ulaştığımı, İnegöl ile alakalı kendisi ile birçok şeyi tartıştığımı ve ben 2004 yılında Belediye Başkan adayı olmadığımı, teşkilatımızın teveccühü ile aday gösterildiğimi dilimin döndüğünce ifade ettim. Birkaç basın mensubu arkadaşımızın yaptığı haberlerle sanki benim böyle adaylık talebim varmış gibi bir hava ortaya çıktı. Kimse ölene kadar siyasetçi kalmadı. Bizimde böyle özel bir hedefimiz yok. Eğer parti büyüklerimiz sen bu göreve hazır mısın derse evet hazırım derim. Ben üst düzey şirketlerde yöneticilik yaptım. Ben 13 yıldır İnegöl´de Belediye Başkanlığı yapıyorum. İnegöl 40´tan fazla ilden büyük bir ilçe. İnegöl´ün geldiği nokta ortada. Siyasette kesin diye bir şey yok, varım diye bir şey de diyemezsin. Siyasette 24 saat çok uzun bir süre. Daha önümüzde 2 yıl var ve benim bitirmem gereken önemli projeler var.?

BURSA´YA HİZMET ETMEK BİR ŞEREFTİR

?Ben üniversiteyi Bursa´da okudum. Eşim Bursalı, ablalarım Bursa´da yaşıyor. Bursa bizim şehrimiz Bursa´ya hizmet etmek bizim için şereftir, onurdur ama şunu söyleyeyim, hizmetin adı sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı değil? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00