www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SU FATURALARINA ÖDEME KOLAYLIĞI

SU FATURALARINA ÖDEME KOLAYLIĞI

Büyükşehir Belediyesi Buski Genel Müdürlüğü, nakitli çalışan otomatik ödeme veznelerini devreye aldı.

Büyükşehir Belediyesi´nin vizyonuyla Bursa´nın geleceğine damgasını vurmaya aday büyük altyapı projelerine imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, yetişmiş iş gücünün yanında teknolojik yenilik ve gelişmeleri de dikkate alan çalışma sistematiğiyle, diğer su ve kanalizasyon idarelerine örnek gösteriliyor. Bu kapsamda, vatandaşın kurumla ilgili işlemlerini çabuklaştırarak hizmet kalitesini artırıcı yenilikleri hayata geçiren BUSKİ, nakit çalışan otomatik ödeme veznelerini devreye aldı.

Uygulama bağlamında hem nakit hem de kredi kartlı ödeme imkanı sağlandığını belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, nakit çalışan otomatik ödeme veznelerinin ilk etapta; Setbaşı Tahsilat Şubesi, Eğitim Tahsilat Şubesi, Görükle Şube Müdürlüğü, Karacabey Şube Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Şube Müdürlüğü ile Mudanya Şube Müdürlüğü´nde hizmet sunmaya başladığını vurguladı. Sistemin çalışma sistematiğine ilişkin Eğitim Tahsilat Şubesi´nde açıklamalarda bulunan Çetinavcı, uygulama ile vatandaşların işini çabuklaştırmayı ve hizmet kalitesini daha da artırmayı hedeflediklerini, uygulamanın süreç içerisinde ilçe şube müdürlüklerinin genelini kapsayacak biçimde yaygınlaştırılacağını ifade etti.

Uygulamanın başladığı günden bu yana 1 haftalık süre geçmiş olmasına rağmen, makine başına günlük 2 bin 500 TL´lik tahsilat miktarına ulaşıldı. Nakit ödemeli otomatik ödeme veznelerine ödemeler kağıt banknotlarla yapılıyor. Vatandaşlar para üstlerini ise kağıt banknotlar ya da bozuk paralar şeklinde alabiliyorlar.

Vatandaşların elektronik kartlı sayaçları ve BUSKİ faturalarını daha kolay ödemeleri için başlatılan uygulama, süreç içerisinde, ilçe şube müdürlüklerinin genelini kapsayacak biçimde yaygınlaştırılacak.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı´nın tanıtım toplantısında BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem Vural ile Eğitim Tahsilat Şubesi çalışanları da hazır bulundu.

 



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00