www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Süleymaniye´de görsel dönüşüm

 Süleymaniye´de görsel dönüşüm

Şehrin görsel kimliğine dokunan çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi´ndeki semt sahasında düzenleme çalışması başlattı.

Ortak kullanım alanlarında, vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanması ve nezih mekanların kullanıma sunulması adına çalışmalar devam ediyor. Şehrin içinde güven, konfor ve kullanım kolaylığı sunmak adına yapılan koruluk alan düzenlemelerinden semt sahasına, oyun alanları ve otopark alanlarına kadar birçok düzenleme gerçekleşiyor. Bu çalışmalar kapsamında Süleymaniye Mahallesi Özdeğirmen Sokak´ta gerçekleşen semt sahası, otopark alanı, çocuk oyun alanı ve fitness alanında yapılan düzenleme çalışması yerinde incelendi. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger´in katıldığı inceleme çalışmasında, yapılan uygulama hakkında bilgi verildi.

ŞEHRİN HER ALANI BİZİ YANSITIYOR

Proje düzenlemesinin inceleme çalışmasında konuşan Başkan yardımcısı Fevzi Dülger; ? Şehrin ihtiyaçları noktasında çalışmalar yapıyoruz.  Burada boş olan bir arazide terklerin yapılması ile konsept bir alan oluşturuluyor. Şehrin kendisine özgü bir imajı, kendine özgü bir lisanı var. Mahallesinde, sokağında yaşadığımız her alanında kendimizi görüyoruz. Bu anlamda oyun alanları ve semt sahaları ve ortak kullanım alanlarında şehrin görsel kimliğine dokunuşlarda bulunuyoruz. Bulunduğumuz alanda 1700 metrekarelik bir alanda planlama ve projelendirme çalışması yapıldı? açıklamasında bulundu.

UYGULAMANIN DETAYLARINI BELİRTTİ

Proje detaylarından da bahseden Dülger; ?Süleymaniye Mahallesi peyzaj düzenleme uygulamamız devam etmektedir.  Proje alanında 19 araçlık otopark alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, çok amaçlı futbol ve basketbol için saha, ağaçlık alan, sert zemin tretuvar ve oturma alanı bulunmaktadır. Proje alanında mevcut yetişkin ağaçlar korunarak yeşillendirme çalışmaları yapılmıştır. Renkli parke taş uygulaması ve fitness alanı için saha zeminine akrilik zemin, çocuk oyun alanına ise renkli kauçuk döşeme uygulaması yapılmıştır. Şehrimize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87