www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Süleymaniye´de hizmet atağı

Süleymaniye´de hizmet atağı

İnegöl Belediyesi tarafından Kadife ve Torun sokaklarda yapılmakta olan mahalle otoparklarında sona gelindi. Düzenleme ile bölge modern bir görünüme kavuşacak.

Hava sıcaklıklarındaki artışla birlikte çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi Kadife ve Torun Sokaklarda atıl vaziyette bulunan alanların otoparka dönüştürülmesi ve Kadife Sokağın tretuvar uygulamasını sürdürüyor. Bölgeye modern bir görünüm kazandıran uygulamada sona yaklaşılırken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün Kadife Sokaktaki çalışmayı yerinde inceledi.

 

?2019 SÜRECİNE KADAR EKSİKLERİMİZİ GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ?

Başkan Yardımcıları Adil Kansu ile Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticilerinin de eşlik ettiği Taban, proje hakkında bilgi aldı. Alanda yapılan inceleme sonrası uygulama hakkında açıklamalarda da bulunan Taban, projelerin bir bir hayata geçirildiğini ifade ederek; ?Bugün hafta içerisindeki en yoğun günlerimizden bir tanesi. Sabah erkenden başkan yardımcılarımızla toplantımızı gerçekleştirip hemen arkasından da encümen toplantımızı yaptık. Şehirdeki iş ve işleyişle ilgili aldığımız kararların birçoğunu buralarda almış oluyoruz. Şuanda da Süleymaniye Mahallemizde Torun ve Kadife Sokaklardaki otopark ve yol ile tretuvar çalışmalarıyla alakalı uygulamamızı yerinde inceliyoruz. Ben yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne yaklaşık 4 buçuk aylık zaman içerisinde yaratılanın en şereflisi olan insana hizmet etmenin bizim için onur olduğunu ifade ettim. İnsanı merkeze koyduk ve insan odaklı en güzel hizmetlerimizi verebilmek amacıyla tüm projelerimizi bu güçlü ekiple, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla bir bir hayata geçiriyoruz. Bu çalışmaları da bir plan dahilinde yapmaya çalışıyoruz. 2018 planlarımız içerisine almış olduğumuz ve gerçekten önem ve aciliyet arz eden konular varsa bunları da revize edip planlarımıza alarak hızlı bir şekilde 2019 sürecine kadar eksiklerimizi gidermeye çalışacağız? dedi.

 

SÜLEYMANİYE MAHALLESİ´NDE HİZMET ATAĞI

Süleymaniye Mahallesine daha önce de birçok hizmetin kazandırıldığından söz eden Taban, ?Süleymaniye Mahallemizde daha önce de pek çok işler yaptık. Her mahalleye semt sahası projemiz vardı, Süleymaniye Mahallemizde de bunu uyguladık. Burada bir bilgi kültür evini hayata geçirdik, 12 tane çocuk oyun alanını hayata geçirdik. Beraberinde bir mahalle konağı kazandırdık. Yine 2014 yılında hizmete giren bir Süleymaniye Alt Geçidimiz var ki bana göre çok faydalı bir proje. Hemen karşı bölümde Süleymaniye sınırlarımız içerisinde kalan Bursa-Ankara asfaltı boyunda bulunan şehir parkımızı hayata geçirdik. Farklı sokaklarda 276 araçlık mahalle otoparkları yaptık. 11 tane koruluk gerçekleştirdik. Yapmaya ve üretmeye de devam ediyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

70 BİN TL´YE MAL OLDU

Başkan Taban, Kadife ve Torun Sokaklarda da hem ham yol üzerindeki tretuvarların tamamlandığını hem de beraberinde 20 araçlık otoparkın hayata geçirildiğini kaydederek; ?Yaklaşık olarak 70 bin lira gibi bir maliyet söz konusu. Bu hizmet karşılığında maliyetin çok bir önemi yok ancak elbette ki sınırsız bir kaynağımız da yok. İmkanlar dahilinde bir bir önem ve aciliyet sıralarına göre projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ben yapılan işlerin öncelikle mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Uygulamanın otopark sıkıntılarına da çözüm olacağına inanıyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza, muhtarımıza ve teşkilatımıza da teşekkür ediyorum? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01