www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SÜPERLERİN HEDEFİ LİGİN ZİRVESİ

SÜPERLERİN HEDEFİ LİGİN ZİRVESİ

Süper Amatör ligde ilk yarının sona ermesinin ardından temsilcilerimizden Yenicespor ile Kurtuluşspor, ilk yarıyı değerlendirdi. Her iki temsilcimiz ilk yarıda şansız maçlar oynadıklarını dile getirirken, Yenicespor’un hedefi ligin ikinci yarısında

Süper Amatör ligin ilk yarısı hafta sonu oynanan maçlar ile sona erdi. Temsilcilerimizden Kurtuluşspor B grubunu ilk yarıda zirvede tamamlarken, B grubunun diğer temsilcisi Yenicespor şansız bir ilk yarı geçirerek, topladığı 12 puanla ligin zirvesinden uzaklaştı.

 

Yenicespor Teknik Direktörü Yalçın Yeşil, Orhanelispor karşısında aldıkları 4-1 yenilgi ile lige başladıklarını ifade ederek, diğer oynanan 11 maçta iyi mücadele ettiklerini, maçlarıı kazanabilecek oyun ortaya koyduklarını, ancak şansız yenilgi ve mağlubiyetler alarak ligde geriye düştüklerini söyledi.

Ligde Şansız Sonuçlar Aldık

Sezon başında iyi transferler yaparak, yeni bir takım oluşturduklarını ifade eden Yalçın Yeşil, “Sezon başında geçen sezon takımda forma giyen 3 arkadaşla anlaşmıştık. Diğer futbolcuları transfer ederek, genç ve yeni bir takım oluşturduk. Ligin ilk yarısını şansız bir şekilde kapadık. Takımların başına gelebilecek bütün şansızlıklar bizim başımıza geldi. Ligde şansız sonuçlar aldık.” dedi.

5 Oyuncu Transfer Edildi

Yenicespor olarak ligin ikinci yarısında hedeflerinin 12 maçın 10’unu kazanmak olduğunu ifade eden Yalçın Yeşil, “Ligin ikinci yarısında hedefimiz 12 maçın 10’unu kazanmak. Alacağımız maçlar ile ikinci yarıda lig zirvesine ortak olmak istiyoruz. İkinci yarının hazırlıklarına başlayacağız.” dedi.  Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından 4 oyuncu ile yolların ayrıldığını söyleyen Yalçın Yeşil, 5 oyuncuyu transfer ettiklerini ve yeni transferlerin Perşembe günü imza atacağını ifade etti.

İlk 5 Haftada Şansız Sonuçlar Elde Ettik

Ligin ilk yarsını zirvede bitiren Kurtuluşspor’un tecrübeli Teknik direktörü Erdoğan Sarıuşak ise, Ligin ilk yarısında ilk 5 haftayı sıkıntılı geçirdiklerini dile getirdi. İlk yarının 5 haftasında şansız sonuçlar elde ettiklerini kaydeden Erdoğan Sarıuşak, “Ligin ilk 5 haftasında kafa takımlar ile karşı karşıya geldik. İlk 5 haftada şansız sonuçlar elde ettik. Rakiplerimize puanlar kaptırdık. Ancak ilerleyen haftalarda toparlanarak, ligde üst üste farklı galibiyetler aldık ve ligin zirvesine oturduk. Almış olduğumuz galibiyetlerin ardından takıma gücen geldi.” şeklinde konuştu.

Hedefimiz Lig Sonunda Play Off Oynamak

Ligin ikinci yarısında oynayacakları 5 maçın grupta Kurtuluşspor’un yerini belirleyeceğini ifade eden Erdoğan Sarıuşak, “Ligin ikinci yarısında oynayacağımız ilk 5 maç, ligdeki yerimizi belirleyecek. Hedefimiz lig sonunda play off oynamak. Takımdan oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz. İyi bir giden takımı bozmak istemiyoruz.” diye konuştu.

  



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01