www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taban Vali Canbolat´ı ziyaret etti

Taban Vali Canbolat´ı ziyaret etti

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, kısa bir süre önce Bursa Valiliği görevine başlayan Yakup Canbolat´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ekim ayında Resmi Gazete´de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 39 ilin valisi değişti. Bu kararla Bursa Valisi İzzettin Küçük Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilirken, Bursa Valiliği´ne ise Konya Valisi Yakup Canbolat atanmıştı.

Görev değişikliği sonrası İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte bugün 10.30´da Vali Yakup Canbolat´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Taban, Vali Canbolat´a ilçe ve ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

İnegöl´e ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyarette İnegöl´ün Bursa merkezden sonra en büyük ilçe konumunda olduğunu belirten Başkan Taban, ?Öncelikle Sayın Valimize Ulu şehir Bursa´daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Sayın Valimizin Bursa´mızda bundan sonra elinden gelen bütün özveri ve gayreti göstereceğine eminiz? dedi. Milletvekili Gürel ve AK Parti İlçe Başkanı Ersan´da Vali Canbolat´a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29