www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taban´a sürpriz karşılama

Taban´a sürpriz karşılama

AK Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreninde adı İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Alper Taban, Bursa dönüşü İnegöl´de coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İtfaiye kavşağında AK parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve kalabalık partililer tarafından meşaleler yakılarak coşkuyla karşılandı.

Partililerle tokalaşıp, kucaklaştıktan sonra ilk adaylık değerlendirmesini yapan Başkan Adayı Alper Taban, ?Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş, ismimizi açıklayarak adaylığımızı kamuoyuna duyurdu. İnegöl´ü inşallah bulunduğu yerden çok daha güzel yerlere getirebilmek için mücadele vereceğiz. Allah nasip ederse seçimlerden alnımızın akıyla çıkıp, ondan sonraki süreçte İnegöl´e gerçekten tüm güzellikleri yaşatmak istiyoruz. Rabbim, hakkımızda hayırlısıyla bize adaylığı nasip etti. Tüm aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesele başkan olmak değil, beraber olabilmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah rabbim bizleri muvaffak kılsın, mahcup etmesin. Seçim çalışmalarına başladık. Adaylığımız açıklandığında Bursa´da duamızı yapıp, çalışmalarımıza devam ettik. Zaten bu kadrolar yoğun bir şekilde çalışıyor, inşallah bundan sonrada böyle olacak. Tüm vatandaşlarımızın dua ve desteklerini bekliyoruz? dedi.

Haber ve fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02