www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taban´dan 23 Nisan Mesajı

Taban´dan 23 Nisan Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Taban, mesajında barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulmasının çocukların eseri olacağını ifade etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Taban, yayımladığı mesajda Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) kuruluşunun 98. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı büyük bir coşkuyla kutlamanın onur ve sevincini tüm ülkenin hep birlikte yaşadığını ifade etti.

 

23 NİSAN, TÜRKİYE´NİN ÇOCUKLARINA OLAN GÜVENİN GÖSTERGESİDİR

Taban, mesajında şunları kaydetti: ?23 Nisan bir taraftan ülkemizin milli egemenliğinin ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından birini oluştururken, öte taraftan da çocuklar için bayram olarak kutlanmaktadır. 23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye´nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini ve umudunu göstermesi açısından çok önemli olduğunu unutmayalım. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 98. kuruluş yıldönümünü, Türkiye ve dünyadaki tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten ve samimi duygularımla kutluyorum. Sevgili Çocuklar, 23 Nisan bayramınız kutlu olsun.?

 

?GÜNÜMÜZ DÜNYASI İLE ENTEGRE OLABİLMİŞ ÇOCUKLAR YETİŞTİREBİLİRİZ?

?Şunu unutmayalım ki bu küçük dimağlar gün gelecek öğretmen, polis, doktor, hakim, belediye başkanı, kaymakam, vali ve nihayetinde başbakan ve cumhurbaşkanı olacak. İşte çocuklarımızı bir işe yöneltirken sadece onları mekanik olarak büyütmeyelim. Çocuklarımızı ileride işlerini zoraki şekilde değil severek, gönül vererek, vatanına milletine ve devletine bağlı olarak bu şanlı ülkeye hizmet etmelerini sağlayalım. Biz büyüklere bu aşamada çok iş düşüyor. İnşallah bilinçli, nitelikli, kendini her platformda en doğru şekilde ifade edebilen, günümüz dünyası ile entegre olabilmiş çocuklar yetiştirebiliriz.?

 

TÜRKİYE´Yİ YARINLARA SİZ TAŞIYACAKSINIZ

Yayınladığı mesajda çocuklara da seslenen Başkan Taban, ?Sevgili Çocuklar, Türkiye´yi yarınlara siz taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerine ulaşmasında belirleyici rol oynayacaksınız. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat yaşamanız en büyük temennimizdir. Ülke olarak bütün çabalarımızı bu istikamette yürüttüğümüzü bilmelisiniz. Her hizmetimiz sizin içindir. İnanıyorum ki, insanlığın en büyük arzusu olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Hepinizi çok seviyor ve sizlere çok güveniyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal´i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.?



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29