www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TAHSİLÂT MEMURLUĞUNDAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

TAHSİLÂT MEMURLUĞUNDAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

Yenice Belediyesi’nde 1988 yılında tahsildar memuru olarak çalışmaya başlayan Hasan Rupçuz, 25 yıllık farklı görevlerin ardından 15 Ocak’ta Belediye Başkan yardımcısı olarak emekliye ayrıldı. Yenice Belediyesi, emekliye ayrılan Rupçuz ve diğer

 

Yerel seçimlerle birlikte tüzel kişiliğini kaybedecek olan Yenice Belediyesi’nde 25 yıllık memuriyet hayatını noktalayan ve emekli olan 2 personel ile Valilik yatırım izleme ve koordinasyon kuruluna tayini çıkan bir personel için dün Enver İnegöl Köftecisinde veda yemeği tertip edildi. Emekliye ayrılanlardan biri, 1988 yılında Yenice Belediyesine tahsilat memuru olarak giren ve daha sonra farklı görevlerde de bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Rupçuz’du.

 

PLAKETLE ONURLANDIRILDILAR

Yemek sonrası Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, emekli olan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Rupçuz ve Recep Karalık ile Valilik yatırım izleme ve koordinasyon kuruluna tayini çıkan İbrahim İnan’a plaket takdim etti.

 

TAHSİLAT MEMURLUĞUNDAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA

Plaket takdimi sırasında bir konuşma yapan Hasan Aksu, “Aramızdan gerek emeklilik nedeni ile gerekse de başka kurumlara tayinleri vesilesiyle ayrılan arkadaşlarımıza bir vefa örneği göstermek vesilesi ile bu yemeği tertip ettik. İnsan hayatı belirli bir çizelge içerisinde devam ediyor. Çalışma hayatından sonra emeklilik, emeklilikten sonra Allah ne kadar ömür verirse insanlar nihayetinde yaratana kavuşuyor. Belediyemizde yaklaşık 25 yıl görev yapan Sayın Hasan Rupçuz arkadaşımızın da son görevi Belediye Başkan yardımcılığıydı. Kendisi 1988 yılında Yenice Belediyesi’ne tahsildar memuru olarak girmişti. Daha sonra muhasebe servisi, Mali İşler Müdürlüğü ve son olarak da Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile memuriyet hayatını tamamladı. Kendileri 15 Ocak itibariyle görevini tamamladı. Bu 20 küsur yıllık dönemde Yenice Belediyesine çok katkıları oldu. Benim Fen İşleri Müdürlüğüm döneminde de kendisiyle beraber çalıştık. Başarılı ve görevinde titizlik gösteren bir arkadaşımızdı. Kendisine bundan sonraki emeklilik yaşamında başarılar diliyoruz. Yenice beldesine ve Yenice halkına gösterdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Recep Karalık’ın da Yenice Belediyesi’ne 1992 yılında girdiğini belirten Başkan Aksu, “Benim memuriyet hayatımda da mesai arkadaşımdı. Yıllarca Belediyemizin çeşitli kademelerinde görev yaptı. O da 15 Ocak itibariyle emekliye ayrıldı. Recep ağabeyimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İbrahim İnan kardeşimiz ise 6363 sayılı büyükşehir yasasıyla 12 bin nüfuslu Yenice beldemizin İnegöl’e mahalle olmasıyla birlikte, bu süreçte Valilik bünyesinde kurulan yatırım izleme ve koordinasyon kuruluna tayini için müracaat etmişti. Valilik makamı da bunu uygun gördü. 2007 yılında Belediyemize tekniker olarak başlayan İbrahim kardeşimiz yarın itibariyle Bursa Valiliği koordinasyon ve yatırım izleme kurumuna tayin oldu. Yenice Belediyesi’ndeki son görevi İmar İşleri Müdür vekiliydi. Kendisi kısa zamanda imar mevzuatında kendisini geliştirdi. Gittiği yeni kurumunda da başarılı olacağından eminiz. Bu 3 arkadaşımıza bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Hasan Aksu, Yenice Belediyesi’nin 1 Nisan itibariyle feshedilip İnegöl Belediyesi’ne geçtikten sonra oraya geçecek olan personele de yeni görevlerinde başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00