www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TARAFTARLARDAN YÜRÜYÜŞE DESTEK

   TARAFTARLARDAN YÜRÜYÜŞE DESTEK

Cumartesi gecesi düzenlenen ´Demokrasiye Saygı ve Milli Yürüyüşü´ne´ İnegölsporlu taraftarlar da katılarak destek verdi.

 İnegölspor resmi internet sitesi inegolspor.org.tr web adresinden taraftarlara seslenen Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, "Tüm İnegölspor severleri bugün saat 21.00´da kulüp tesisleri önünde toplanmaya davet ediyoruz. Kulüp tesisleri önünde kortej yaparak heykel önünde yapılacak olan ´Demokrasiye Saygı ve Milli İrade´ yürüyüşüne katılacağız. Bizler yönetim kurulumuz, futbolcularımız ve tüm personellerimizle kulüp tesislerinde hazır bulunacağız. Tüm taraftar ve sporsever ilçe halkımıza duyurulur" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı´nın mesajını alan taraftarlar, soluğu İnegölspor Kulübü Tesisleri önünde aldı. Tesislerin önünde toplanan İnegölsporlu taraftarlar, yönetim ile birlikte tesis önünden İnegöl AVM´ye doğru yürüyüşe başladı.

İnegöl AVM önüne gelen taraftarlar daha sonra Atatürk Bulvarı´na döndü. Sani Konukoğlu camii önünde meşaleler yakan taraftarlar, renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

 

HABER: Osman Gürbaş



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00