?TEK DEVLET, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK?

   ?TEK DEVLET, TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK?

Demokrasi nöbetinin 18. gününde Belediye meydanında toplanan vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Geleceğimiz için, çocuklarımız için, ülkemizin bekası için, hainlerin bir daha bu ihanete kalkışmamaları için dün olduğu gibi bugün de, yar

Önceki akşam düzenlenen programda vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Bu akşam dolu dolu bir programımız var. Kaymakamımız, Milletvekilimiz, İşletme Fakültesi Dekanımız ve hocalarımız, Jandarma Komutanımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Bursa´dan misafirlerimiz, derneklerimizin başkanları, siyasi parti temsilcilerimiz, gazilerimiz burada bize destek veriyorlar. STK´larımız bu işe coşku katıyorlar. Manavlar Derneğimiz bugün mehterle beraber bir yürüyüş düzenlediler. Hamdolsun yine milli irade nöbetiyle alakalı bütün İnegöl, Belediye meydanında ve ayakta. Sizlere çok çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza ve yüreklerinize sağlık."dedi.

"Buraya gelişlerimiz, burada sabahlara kadar bekleyişlerimiz oluyor" diyen Aktaş, "Bütün Türkiye bu işe sahip çıktı, ama özelde İnegöl´ümüz gerçekten çok güzel sahip çıktı. Farklı siyasi görüşlerden kardeşlerimiz var, hanımefendiler, beyefendiler, genç kardeşlerimiz, samimiyetle bekleyen yaşlılarımız burada. Her akşam görüyoruz. Bu bekleyişlerin hiçbiri boşuna değil. Hep beraber gördük ki, 15 Temmuz akşamı Türkiye çok büyük bir ihanet yaşadı ve Başkomutanımız ?Şimdi herkes dışarı´ dedikten sonra şükürler olsun İnegöl´ün sokaklarını tanımak mümkün değildi. O günden beri sokaklardayız. Gündüz işlerimizi devam ettiriyoruz, akşamüstü buradayız ve hep beraber, coşkuyla milli iradeye sahip çıkıyoruz. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, ülkemizin bekası için, hainlerin bir daha bu ihanete kalkışmamaları için dün olduğu gibi bugün de yarın da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ne dedik; meğerki biz birbirimizi ne kadar çok seviyormuşuz. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir, farklı örf, adet ve anelelerimiz olabilir ama biz 78 milyonluk Türkiye´nin birer asli unsuruyuz. Özellikle bugünlerde şerefle dalgalandırdığımız bayrağımızın renginin nereden geldiğini bilmeyen yok. Çanakkale´de nasıl Trabzonlu ile Yozgatlı, Antalyalı, İzmirli yan yana yatıyorsa ve onların sadece ve sadece derdi, davası milli iradeyse, bağımsızlıksa, namusumuz ve şerefimizse bugün sorunun aynı sorun olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22