www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?TERÖR TÜRKİYE´YE BOYUN EĞECEK?

      ?TERÖR TÜRKİYE´YE BOYUN EĞECEK?

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, Ankara´da düzenlenen terör saldırılarını sert bir dille lanetleyerek; ?Türkiye teröre boyun eğmeyecek, terör Türkiye´ye boyun eğecektir? dedi.

 

Önceki akşam Ankara Kızılay´da düzenlenen terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yapan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, MÜSİAD ailesi olarak yasta olduklarını söyledi.

 

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Türkiye üzerinde ciddi oyunlar oynandığını ve bunun son zamanlarda artış gösterdiğine işaret eden Malkaç, böylesine zor zamanlarda ülke olarak birlik ve beraberlik içinde kalınmasının önemine vurgu yaptı.

 

ALÇAK SALDIRILAR AMACINA ULAŞAMAYACAK

Malkaç yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi, ?MÜSİAD olarak, Ankara´da düzenlenen terör saldırısını lanetliyoruz. Kardeşlerimizin hayatını, evlatlarımızın geleceğini ve milletimizin birliğini hedef alan bu alçak saldırılar amacına ulaşmayacak, bizleri yıldıramayacaktır.  Dün birlik açıklaması yapan terör örgütleri ülkemizin ve milletimizin birliğini yıkamayacaktır. Türkiye teröre boyun eğmeyecek, terör Türkiye´ye boyun eğecektir. Milletçe bir kez daha canımız yandı. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.?

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19