www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Teşekkür ve ihraç

Teşekkür ve ihraç

İYİ Parti İlçe başkanlığının aday belirleme sürecindeki stratejisini eleştiren Hasan Aksu´ya önce hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi ardından partiden ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edildi. Aksu ise, kendinin 30 Ocak´ta istifa dilekçesini yüks

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde partisinin aday belirleme sürecinde izlediği stratejiyi beğenmeyip eleştirilerde bulunan Hasan Aksu, partisi tarafından ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edildi.

İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Basın sözcüleri Özlem Namlıoğlu ve Av. Cemal Örenli´nin yapmış oldukları açıklamada;´´Hasan Aksu İYİ Partimizin kurucu Yönetim Kurulunda görev alan, partimizin çalışmalarında ve geçmiş dönemlerde Yenice Belediye Başkanı olarak önemli hizmetlerde bulunmuş değerli bir siyasetçimizdir. 24 Haziran seçimleri sonrasında partimizin yeni yönetimi oluşurken artık siyaseti rafa kaldırdığını, aktif olarak siyaset yapmayacağını yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza sözlü beyanda bulunmuştur. Yerel basında Sn. Hasan Aksu´nun partimizden istifa ettiği ile ilgili haberler gerçeği yansıtmadığı gibi halen resmi olarak kendisi parti üyemizdir. Fakat son günlerde Sn Aksu´nun Partimizin ve ittifakımızın adayı Sn Hakan Özdemir aleyhine yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarından dolayı Yönetim Kurulumuzun Oybirliği ile almış olduğu karar çerçevesinde kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevki yapılacaktır. Hasan Aksu´ya daha önce partimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dileriz.´´Şeklinde açıklama yapıldı.

1 NİSAN´DA GÖRÜŞÜRÜZ

İYİ Parti´nin kendisini disiplin kuruluna sevk ettiğini öğren Hasan Aksu ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

?Sosyal medyada beni disiplin kuruluna sevk ettiğinizi öğrenmiş bulunmaktayım. Kendi kendinize gelin güvey olmayın. Sıyası parti üyelerinin resmi kayıtları yüksek. seçim kurullarında kayıt altına alınmaktadır. Bu sebep partinize güvenim kalmadığı için ıstıfa dilekçemi 30.01.2019 tarihinde ilce sacım kurulu nezdinde resmiyete sokarak, IYİ Parti üyeliğim son bulmuştur.1 Nisan´da görüşmek üzere?

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02