www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda şehrin dört bir yanında daha modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Orhaniye Mahallesinde 11 sokakta tretuvar çalışmaları yapılıyor.

Şehri geleceğe taşıyacak ve modern bir kent oluşturacak çalışmaları bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi´nde 11 sokakta gerçekleştirilecek tretuvar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

SU GİDERLERİ VE MENFESLER DE ELDEN GEÇİRİLİYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, hummalı bir çalışmanın gerçekleştirildiği şehir içi tretuvar düzenleme çalışmalarını bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte yerinde inceledi. İnceleme sırasında çalışmalara ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Taban, ?Her gün bir mahallede, sokakta, caddede, meydanda yeni bir çalışmayı duyurmak için bir araya geliyor. Bugün yine Orhaniye Mahallemizde tretuvar düzenlemelerimizle alakalı çalışmalarımızı yerinde görelim istedik. Hem de yapılan işin kalitesini bizzat görelim istedik. Bildiğiniz gibi çok yakın zamanda kırsal mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımızı başlatmıştık. Yaklaşık 60 bin m2´lik parke taşı uygulaması başlatmıştık. Yine şehir merkezimizde Orhaniye Mahallesi başta olmak üzere çalışmalarımız sürüyor. Hakikaten baktığımızda bu bölgede yapılar çok çok evveliyatı olan yapılar. Bizler de bununla alakalı eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Kaldırım alanlarıyla birlikte su giderleri ve menfezlerle ilgili olan kısımları da bir yandan tamamlamaya çalışıyoruz? dedi.

 

11 SOKAKTA 200 BİN TL´LİK YATIRIM

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Başkan Taban; ?Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermek gerekirse; Orhaniye Mahallemizin 11 sokağında bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar hiç kaldırımı olmayan yerlerin inşallah güzelce düzenlemesini sağlamış olacağız. Hacı Ethem Sokak, Hacı Tevfik Sokak, Çömlekçiler Sokak ve Çevre Sokak başta olmak üzere toplamda 11 sokakta düzenleme yapmış olacağız. Bu alanda sadece yaklaşık 4 bin m2´lik bir parke taşı döşemiş olacağız. Beraberinde ihtiyaca göre asfalt kaplama ve yamaları da ihtiyaca göre yapılacak. Yürütülen çalışmanın maliyeti yaklaşık 200 bin TL. Ama tabi bu çalışmalar insanca yaşamanın gereği. Ne eksik varsa şehirleşme anlamında bu iyileştirmeleri yapmakla mükellefiz? diye konuştu.

 

5 MAHALLEDE DAHA EKSİKLER GİDERİLECEK

Taban, tretuvar çalışmaları kapsamında Orhaniye Mahallesi ile yetinilmeyeceğini de kaydederek şöyle devam etti: ?Bununla da yetinmeyeceğiz, daha sonrasında eksik olan bizim de tespit ettiğimiz alanlarda parke taşı uygulamalarımızı devam ettireceğiz. Süleymaniye, Kemalpaşa, Mesudiye, Ertuğrulgazi ve Akhisar Mahallelerimiz gibi mahallelere de ihtiyaç olan alanları, özellikle yerleşimi gerçekleşmiş, konutları çoğalmış bölgelerde bu eksikleri gidereceğiz.?

 

ÖNCELİKLERİ DAHA DOĞRU BELİRLEYEREK HAREKET EDİYORUZ

?Bildiğiniz gibi işlerimizi yaparken bir yandan da vatandaşlarımızın görüş ve fikirlerini soruyoruz. Sadece bizim ne yapmak istediğimiz değil, onlardan da gelen görüş ve öneriler doğrultusunda ihtiyaçları görelim, eksikleri giderelim istiyoruz. Bugün de bu eksikleri gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımız destek verdiği sürece eksikleri bir bir gidermeye çalışacağız. Bu sayede inşallah bizler de öncelikleri daha doğru belirleyerek hareket ediyoruz. İnşallah yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak kullanılmaya başlayacak. Mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.?

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29