www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TÜM EKİPLER SEFERBER

TÜM EKİPLER SEFERBER

İnegöl Belediyesi, ilçe halkının olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için tüm ekiplerini seferber etti. Çalışmalar aralıksız sürüyor.

7/24 aralıksız çalışıyoruz

Yoğun kar yağışı sonrası yapılan karla kesintisiz mücadele çalışmaları hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; ?Belediye ekiplerimiz 7/24 görevinin başında. Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz kar yağışından olumsuz şekilde etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanında şehir merkezinde sabah saatlerinden itibaren ana arterlerde ve ara sokaklarda tuzlama ve kürüme çalışmalarımızı da devam ediyor. Ayrıca kırsal mahallelerimizin yollarını açık tutmak adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızda  aralıksız sürüyor? şeklinde konuştu.

-------------------------------

 

Pazartesi gece geç saatlerde başlayan ve Salı günü sabah saatlerinde şiddetini artırarak aralıksız devam eden kar yağışı sonrası belediye ekipleri 7/24 gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.  İlçe halkının günlük hayatını zorlaştıran ve zaman zaman hayatın durmasına sebep olan karla mücadele için İnegöl Belediyesi tüm ekipleri ile seferber olurken, şehrin dört bir tarafında gece gündüz demeden çalışmalara devam ediliyor.

 

Yoğun kar yağışı sonrası yapılan karla kesintisiz mücadele çalışmaları hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; ?Belediye ekiplerimiz 7/24 görevinin başında. Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz kar yağışından olumsuz şekilde etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanında şehir merkezinde sabah saatlerinden itibaren ana arterlerde ve ara sokaklarda tuzlama ve kürüme çalışmalarımızı da devam ediyor. Ayrıca kırsal mahallelerimizin yollarını açık tutmak adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızda  aralıksız sürüyor? şeklinde konuştu.

 

?KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR?

İlçe halkının günlük yaşamında bir aksaklık olmaması için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Taban; ?Pazartesi gecesi başlayan ve etkisini iyiden iyiye gösteren yoğun kar yağışının başlamasının ardından belediye ekiplerimiz zaman kaybetmeden görevli oldukları bölgelerde çalışmalara başladılar. Kar yağışı kırsal mahallelerimiz ve yüksek kesimler ile birlikte şehir merkezinde de oldukça etkili oldu. Şuanda hem kırsalda hem şehir merkezinde karla mücadele aralıksız devam ediyor? dedi.

 

?CADDE VE SOKAKLAR BELEDİYE EKİPLERİMİZCE TEMİZLENİYOR?

Yoğun kar yağışı sonrası vatandaşlarımızın bu olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için tüm ekiplerimiz ile birlikte sahadayız diyen Taban; ?Özellikle şehir merkezinde trafik akışının etkilenmemesi için cadde ve sokaklar belediyesi ekiplerimizce temizleniyor. Araçların yanı sıra yayaların da kar yağışından etkilenmemesi için bir yandan da kaldırım temizleme çalışmaları sürdürülüyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden şehrin dört bir tarafında çalışmalarımızı sürdürüyoruz? diye konuştu.

 

Ana arterler ve ara sokaklarda tuzlama ve kürüme çalışmalarının da devam ettiğini belirten Taban, ?Fen İşleri Müdürlüğümüzün koordinasyonluğunda bütün araç, iş makinesi ve işçi personel ile bu çalışmalar yapılıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesinin kar küreme kamyonu, greyder ve otomatik tuzlama aracı ile karla mücadeleye destek verdiği  çalışmalarda, belediye bünyesindeki 9 ekip aracıyla tuzlamanın yanı sıra 2 otomatik tuzlama aracı, 6 kepçe, 3 greyder ve 1 büyük yükleyici kepçe ile karla mücadelemiz aralıksız sürüyor. Ayrıca Temizlik işleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı personelimizde cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yürümesi için kar küreme çalışması yapıyor? diye konuştu.

 

KIRSALDA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Gece başlayan ve sabah saatlerinden itibaren aralıksız devam eden kar yağışından özellikle yüksek kesimlerin olumsuz etkilendiğini ifade eden Taban, ?Kırsal mahallelerimizin yollarını açık tutulması adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız aralıksız sürüyor.?

 

Taban son olarak, ?Ekiplerin gece gündüz teyakkuzda ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimizle görevimizin başındayız. Kar yağışı nedeniyle yaşanan aksaklıklarla ilgili vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklık veya olumsuz bir durum ile karşılaştıklarında Alo 153 Çözüm merkezi hattımız ile 0530 157 30 00 numaralı whatsapp numaramızdanbizlere ulaşabilirler. Yoğun çalışma ve mücadelemize rağmen; yayaların ve araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşlarımızın şimdiden son derece dikkatli olmalarını rica ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25