www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Türk Kadını Her Zaman Ön Planda Oldu?

?Türk Kadını Her Zaman Ön Planda Oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Başkan Vekili Nazan Gündüz, Türk kadınının hiçbir zaman geri planda kalmadığını ve Türk milletinin tüm zor günlerinde yanında olup mücadele ettiğini belirterek 5 Aralık Kadın Hakları Günü´nü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Başkan Vekili Nazan Gündüz, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınması günü nedeniyle açıklamada bulundu.

MHP´DE KADINA VERİLEM ÖNEM EN YÜKSEKTEDİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Başkan vekili Nazan Gündüz, ?Milletimizin tarihi incelendiğinde görüyoruz ki Türk kadını hiç bir zaman geri planda kalmamış, Türk Milleti´nin tüm zor günlerinde yanında olmuş ve mücadele etmiştir. Orta Asya´dan, Anadolu´ya kadar olan tarihi süreçte kadınlarımızı gerektiğinde kendilerini feda etmişler. Nene Hatun, Hatice Hanım, Rahime Hanım, Fatma Seher Hanım, Binbaşı Ayşe gibi kadınlarımız, bağımsızlığımız için son nefesine kadar mücadele etme gayretini tüm dünyaya göstermişlerdir. Dünyanın birçok ülkesinde kadınlar yok hükmündeyken, 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınlarına seçme ve seçilme hakkı tanınmış ve bu şekilde tüm dünyaya kadına verilen değer gösterilmiştir. Bugün MHP teşkilatlarında da kadına verilen önem en yüksektedir. Kadınlarımız teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmaktadır. Türk kadının önemi hem MHP teşkilatlarında, hem de Türkiye´de oldukça kadim bir yere sahiptir. Kadınlarımız ile birlikte daha müreffeh bir ülke için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bizler anneyiz, çocuklarımıza, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye´nin önünü açmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm kadınlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80