www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ümmet İftarda buluşacak

Ümmet İftarda buluşacak

Siyonist İsrail´in Filistin´e düzenlediği son saldırılara tepkisini gösteren İnegöllü vatandaşlar, 1 hafta sürecek ümmet iftarına tüm ilçe halkını davet ettiler.

Siyonist İsrail´in Filistin üzerinden sürdürdüğü katliam gün geçtikçe büyüyerek devam ediyor. Filistin´e destek için 1 haftalık ümmet iftarı düzenleyecek olan İnegöllü bir grup vatandaş, tüm ilçe halkını davet ettiler.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Varol Yılmaz, ?Katil İsrail, her zamanki gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı öncesi kanlı oyununu sergilemeyi sürdürüyor. İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunların sonuncusu Filistin´deki mazlumlar üzerine oynanıyor. Yapılan saldırılarda yüzlerce insan şehit olurken binlercesi de yaralı olarak Ramazanı karşıladı. Avrupa ülkeleri bu kanlı oyuna sessiz kalırken Arap ülkeleri de gereken tepkileri göstermekten geri kalıyorlar. Biz Kudüs sevdalısı İnegöllüler olarak bu vahşete sessiz kalmayarak katil ve Siyonist İsrail´e ?DUR´ diyoruz. Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Bu kapsamda 1 haftalık bir ümmet iftarı programı gerçekleştiriyoruz. İftar vakti edilen dua geri çevrilmez Hadis´inden yola çıkarak mazluma dua, zalime beddua etmek için tüm ilçe halkımızı ümmet iftarına bekliyoruz. Ümmet iftarı, Kudüs için kıyam vaktidir. Bir dua, bir beddua (İsrail ve Siyonizm´e), bir simit ve bir hurma?? dedi.

 

Yılmaz ayrıca,1 hafta boyunca her akşam İshakpaşa Camii bahçesinde gerçekleştirilecek olan ümmet iftarına katılım gösterecek olan vatandaşların menülerini kendilerinin temin etmeleri gerektiğini de vurguladı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00