www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Üniversiteliler kapı dünyası´nda

Üniversiteliler kapı dünyası´nda

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesiİnegöl İşletme Topluluğu(İNİT) öğrencileri, kapı ve dekorasyon üretimi konusunda sektörün öncü firmalarından Kapı Dünyası´na teknik gezi düzenledi. Gezi sırasında Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemi

Üretimi sadece derslerde teorik bilgilerle değil,  uygulamada da görmeyi ve öğrenmeyi amaçlayan Üniversite öğrencilerine üretim ve yönetim hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen, İnegöl İşletme Fakültesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticareti, Yönetim Bilişim Sistemleri ve İşletme bölümlerinde eğitim gören 30 öğrencinin katıldığı ziyaret üretim bölümünden başladı.

1988 yılından bu güne Kapı Dünyası markasıyla İnegöl´de faaliyet göstererek Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan firmanın tesislerinde incelemelerde bulunan Üniversiteli öğrencilere, 12 bin metrekarelik üretim tesisinde Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir tarafından üretim aşamaları ile ilgili geniş bilgiler verildi. Kapı, kişiye özel tasarımlar ve özel projelerin üretildiği tesislere hayran kalan öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sorarak bilgi edindiler. Kapı modellerinin sergilendiği teşhir salonunda son bulan gezi sırasında öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, 1988 yılında mobilya pres hizmetiyle faaliyetine başlayan firmanın 1995 yılında kapı üretimi sektörüne ilk adımı attığını söyledi. 2005 yılında ?Kapı Dünyası? Marka tescilini alarak kişiye özel tasarımlar ve özel birçok projede firmaların çözüm ortağı olmaya devam ettiğinibelirten Özdemir, ?Avrupa, Ortadoğu, Kafkas ve Balkan ülkelerinin birçoğuna ihracat gerçekleştiren Kapı Dünyası, üretimden lojistiğe kadar kapı sektörü ile ilgili bütün aşamalarda anahtar teslim hizmet veriyor. 1988´de 180 metrekarelik bir çalışma alanından başlayan ve şu an 12 bin metrekarelik kapalı üretim alanına sahip olan Kapı Dünyası, makine parkuruna teknolojik yatırımlar sonucunda yenilerini ekleyerek sektörün bir numarası olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Global gelişmeleri yakından takip eden Kapı Dünyası, yaşanılan mekanları özel kılmak ve beğeniler konusunda ahşabın sıcaklığını müşteriler ile buluşturmayı hedefleyen bir marka olarak "Her evin Rüyası" olmaya devam ediyor? dedi.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İnegöl İşletme Topluluğu Başkanı Yasin Deniz ise, ?Düşünen, tasarlayan ve uygulayan fabrikanın tesislerinin kapılarını bizlere açarak uygulamalı olarak bilgiler aktaran Hakan bey ve ekibine teşekkür ediyorum? dedi.

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71