www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

USTALIK İSTER

USTALIK İSTER

Alanyurt Yolu üzerinde, vatandaşları kaldırım yerine orta refüjdeki yeşil alana çıkaran yaya yolu görenleri hayrete düşürüyor.Yaya yolunu kullanan vatandaşlar yolun sonuna geldiğinde, ?Böylesine farklı bir çalışmayı yapmak ustalık ister, acaba hangi Avru

inegöl-Alanyurt yolu üzerinde belediye ekipleri tarafından hayata geçirilen yaya yolu çalışması, görenleri hayrete düşürüyor. Gerçekleştirilen çalışma ile bölgeye hem yaya yolu, hem de tabelaları muntazam bir şekilde yerleştirilirken,yaya yolunun sonunda kaldırım yerine orta refüjün olması, vatandaşları özellikle çocukları, kadınları ve yaşlıları zor durumda bırakıyor.

 

YAYA YOLU ÇALILIĞA ÇIKIYOR

Yolun karşı tarafına geçmek için yaya yolunu kullanan vatandaşlar, orta refüjdeki yeşil alanı görünce bir anda şaşkınlık yaşıyor. 40 santimetre uzunluğundaki çalıların üzerinden atlayamayan vatandaşlar canını tehlikeye atarak ye geriye dönüyor yada refüjün kıyısından kaldırıma ulaşmaya çalışıyor. Vatandaşların bir kısmı akıllara durgunluk veren bu çalışmayı yapan belediye yönetimine sitem ederken, bir kısmı da böyle bir hizmeti yapmak ustalık ister, acaba hangi Avrupa ülkesinden esinlendiler de yaptılar? diyerek ironi yapıyor.

 

Özellikle yaşlı vatandaşların büyük sıkıntılar çektiği yaya yolunda çalışmayı gerçekleştiren ekiplerin bu aksaklığı neden çözmedikleri sorusu vebölgenin ne zaman normale döneceği ise merak konusu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19