UYUŞTURUCU SEMPOZYUMUDÜZENLENECEK

   UYUŞTURUCU SEMPOZYUMUDÜZENLENECEK

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ı ziyaret eden İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Enis Genci, önümüzdeki aylarda uyuşturucu sempozyumu düzenleyeceklerini söyledi.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Enis Genci, ?Emniyet Müdürümüzün bizi kırmayarak makamımda kabul etmesi bizleri mutlu etti. Kendisine öncelikle teşekkür etmek istiyoruz ve Sayın Müdürümüzü İnegöl´e güvenlik anlamında kattığı değerlerden ve güzel İnegöl´ümüze daha da huzurlu bir ortam oluşturdukları için tebrik eder, başarılarının devamlarını dileriz? dedi.

 

UYUŞTURUCU SEMPOZYUMU YAPILACAK

Genci, ?Bizlerde Müdürümüzün ve memur ağabeylerimizin çalışmalarına, İnegöl´ün en büyük STK´sının Gençlik Kolları olarak ne katabilir ve neler yapabiliriz bunları istişare etmek için geldik. Çok değerli Sayın Müdürümüzde bizlere gerekli bilgileri ve izleyeceğimiz yolu göstererek istişarelerimizi gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden beri tek hedefimiz vatana, millete, en önemlisi İnegöl´ümüze bilinçli toplum, bilinçli gençler yetiştirmek ve kazanmak. Önümüzdeki aylarda bir uyuşturucu sempozyumu yapmak için karar aldık. Gerekli yerlere gerekli müracaatlarımızı yaptıktan sonra tarihini siz değerli basın mensuplarıyla paylaşıp, gerekli çalışmayı yaptıktan sonra güzel bir organizasyonla sempozyumumuzu gerçekleştireceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04