www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

VURULAN ŞAHSIN ŞAŞIRTAN İFADESİ

VURULAN ŞAHSIN ŞAŞIRTAN İFADESİ

2014 Nisan ayında Boğazköy Barajı mevkisinde başından vurularak yaralanan ve mucizevî bir şekilde hayatta kalan 45 yaşındaki Emine K.,kaza ile vurulduğunu belirtip davadan vazgeçti.

OLAY;

İddiaya göre, İnegöl’de ikamet eden E.G isimli bir kişi, İnegöl’e bağlı Alanyurt Mahallesi’nde ikamet eden 45 yaşındaki Emine K. isimli kadınla uzun süreden beri arkadaşlık yaparken, E.G. bir suçtan dolayı cezaevine girdi. Emine K., cezaevinde olan arkadaşına para gönderirken, bir süre önce para göndermemeye başladı. Cezasını tamamlayan E.G. cezaevinden çıktıktan sonra kadın arkadaşı ile görüşmek için evine gitti ancak arkadaşın eve almaması üzerine sinirlenerek evin camlarını kırarak zarar verdi. İki arkadaşın arası daha sonra yeniden düzelirken, E.G. kadın arkadaşı ile birlikte iki kadını daha özel otomobiline alarak İnegöl’e bağlı Hamzabey Köyü’nün üzerindeki yola çıkarak Boğazköy Barajı manzarasının üzerinde sohbet etmeye başladılar. E.G ile kadın arkadaşı Emine K. arasında burada tartışma yaşanırken, tartışmanın büyümesi üzerine E.G. belinden çıkardığı tabanca ile Emine K’yı kafasından vurdu.

 

YARGILAMA BAŞLADI

Olaydan 40 gün sonra teslim olan E.G., dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.

 

SİLAHI KENDİ BAŞIMA DAYAMIŞTIM

Kasten adam öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah alıp verme ve mermilerini bulundurma suçlarından yargılanan E.G ifadesinde ‘olay bölgesinde Emine K. ile yol kenarında tartıştığını ve bir tokat attığını, daha sonra üzerinde bulunan tabancayı kendi başına dayadığı sırada silahın ateş alması sonucu Emine K’nın yaralandığını söyledi.

 

MÜŞTEKİ DAVADAN VAZGEÇTİ

E.G, olaydan sonra silahı Samsun’da denize attığını belirtti. Müşteki Emine K. ise olayın kaza ile olduğunu ifade edip davadan vazgeçtiğini belirtti.

 

MAHKEME 1 AY ERTELENDİ

Sanık E.G. ve müşteki Emine K.’nın duruşmada ifadelerini vermelerinin ardından mahkeme 6 Ağustos 2014 tarihine ertelendi

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25