www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YARDIM BEKLİYOR

YARDIM BEKLİYOR

Aralık 2016´da Akhisar Mahallesi´nde berber dükkânına yapılan saldırıda yaralanan genç, omurilik zedelenmesi yüzünden yürüyemez hale geldi. Genç berber, tekrar yürüyebilmesi için gereken ekipmanların temini ile ilgili hayırseverlerden yardım bekliyor.

2016 yılı Aralık ayında Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi´ndeki bir berber dükkânına yapılan silahlı saldırıda sırtından vurularak yaralanan berber 24 yaşındaki Lütfü Halitoğlu, uzun süredir yürüyemiyor. Konuyla ilgisi olmamasına rağmen hedef olan ve tüfekten çıkan saçmaların omuriliğine isabet etmesi nedeniyle yaralanan Halitoğlu´nun geçirdiği ameliyat sonucu saçmalardan 6´sı sırtından çıkarılırken 2´si omuriliğinde kaldı. 6 aydır fizik tedavi gören Halitoğlu çalışamaz durumda olduğu için işyerini elemanlarına teslim ederken, olayın ardından işlerinin de durma noktasına geldiğini ifade etti.

KAS GÜÇLENDİRİCİ BİSİKLETE İHTİYACI VAR

Olayın ardından yaşanan gelişmelerle ilgili konuşan Lütfü Halitoğlu, ?Geçtiğimiz yıl Aralık ayında benimle alakalı olmayan bir durumdan dolayı işyerime silahlı saldırı oldu. Omuriliğimde zedelenme var, yürüyemiyorum. Bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyorum. Epey para lazım ama gücüm yok. Mecburiyetten evdeyim. Olayın ardından 1 ameliyat geçirdim. Vücuduma 8 saçma isabet etmiş, 2´si omurilikte kaldı.İyileşmem için 15-16 bin lira arası maliyeti olan kas güçlendirici bir bisiklet almamgerekiyor. Onu almaya mecburum ama param yok. Yardım bekliyoruz.?

İKİ TARAFI DA TANIMIYORUM

?Yaşanan olayda hedef Ahıskalılardı. Caddede bir Ahıskalı ben varım, nasıl olsa bu da Ahıskalı diyerek dükkânı taradılar. Olayla hiç alakam yoktu, iki tarafı da tanımıyorum. Durduk yere başım yandı. Dükkânda çalışamıyorum, işyerini elemanlara bıraktım. Müşteriler dağıldı, işler durdu. Olaydan sonra insanlar tedirgin oldular. Kaymakamlığa yardım için başvuruda bulunduk. İnegöllülerden yardım bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Ahıskalı gence yardım etmek isteyenlerin Halk Bank´a kayıtlı TR92 0001 2009 8900 0001 0251 11 hesap numarasından yardımları ulaştırabilecekleri ifade edildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25