www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yemen´e destek

Yemen´e destek

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir mobilya firması çalışanları, aralarında topladıkları yaklaşık 5 bin TL parayı Yemen´e göndermek üzere İHH İnsani Yardım Vakfına teslim etti.

Yemen´de yaşanan insanlık dramına İnegöl´de faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasının işçileri duyarsız kalmadı. İşçiler kendi aralarında toplanan 5 Bin TL parayı İHH vasıtası ile Yemen´e bağışladı.

 

Geçtiğimiz gün Fabrika önünde düzenlenen törende konuşan İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı, ?Mesele rakamın büyüklüğü ya da küçüklüğü değil. Yemen de çok büyük sıkıntı var. Büyük bir dram var. İnsanlar açlıktan ağaç yapraklarını yiyorlar. 7 seneden beri insanlık dramı devam ediyor. İHH olarak 1.5 ay önce kampanya başlatmıştık. Kampanyamıza destek veren İnegöl halkının yardımları yerine ulaştı. İnegöl halkına çok teşekkür ediyoruz. Bu fabrika da çalışan işçi kardeşlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Kendi maaşlarından bir miktar keserek, bizlere paraları teslim ettiler. Oradaki masumlar adına, buradaki tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu..

 

5 BİN LİRA TOPLANDI

Mobilyası firması sahibi Adnan Dursun, ?Tüm arkadaşlarımızla bir olduk. Aramızda para topladık. 5 bin lira toplandı" şeklinde konuştu.

 

BU ZULMÜN BİTMESİNİ İSTİYORUZ

Fabrika işçisi Derya Ağbaş ise, ?Allah yardımcıları olsun. Çok kötü bir durum. Bu zulmün bitmesini istiyoruz. Üzülüyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" cümlelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71