www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni bir sayfa açmak istiyoruz

Yeni bir sayfa açmak istiyoruz

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, önümüzdeki hafta Keçiören karşısında yeni bir sayfa açmak istediklerini dile getirdi.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktörü Fatih Akyel, 3-2 mağlup olunan Samsunspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

Müsabakanın ardından konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "Öncelikle başta ifade etmiştim. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Samsunspor maçı dönüm noktası olsun istiyorduk. Nasip olmadı ama şunu gördüm, seyirci olsun, yönetim olsun güzel bir ambiyans vardı. Seyirci çok güzel destekledi. O ışığı gördüm. Biz inşallah önümüzdeki hafta Keçiören maçında yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Bugün umutlandım. Çünkü Samsun çok iyi bir takım ama bizde kötü takım değiliz. İnşallah baskılar kalktı üzerimizden. Kenetlenip, güzel sonuçlar almaya başlamamız lazım. Artık onun zamanı geliyor. Artık sabrın sonu gelmesi lazım... Önümüzdeki haftaya bakacağız. Daha iyi olacak gibi gözüküyor? dedi.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, ?Samsunspor çok büyük bütçelerle kurulmuş bir takım. İyi oyuncuları var. 1.Ligden oynayan oyuncuları var. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz. Bu maç bizim için ölçü değil. Ama biz önümüzdeki haftalarda daha iyi olup, yukarılara doğru tırmanacağız inşallah? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87