www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİ HEDEF HİNDİSTAN

YENİ HEDEF HİNDİSTAN

İnegöllü mobilyacıların hedefinde bu kez Hindistan var. İMOS organizasyonu ile 40 mobilya sanayicisi, 22-24 Kasım tarihinde Hindistan´ın Mumbai kentinde düzenlenecek fuarda boy gösterecek.

2023 hedefleri çerçevesinde Türk mobilya üreticilerinin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından Hindistan´ın Mumbai kentinde düzenlenen India International Furniture Fair Mobilya fuarına toplu katılım organize edildi.

YÜKSELEN HEDEF PAZARLARDAN BİRİ

22-24 Kasım 2017 tarihinde düzenlenecek olan fuar hakkında açıklama yapan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarın sektör hedeflerini yakalamak açısından çok önemli olduğunu belirtti. Uğurdağ; ?Hindistan gerek nüfusu gerekse mobilya ithalat rakamları olarak mobilya sektörümüzün yükselen hedef pazarlarından biri. Biz gerek İMOS çatısı altında gerçekleştirdiğimiz alım heyeti organizasyonu olsun gerekse MODEF fuarlarımıza getirdiğimiz Hintli mobilya ithalatçıları ile pazarı test etmeye ve ticaret yapmaya başlamıştık. Bu yaptığımız çalışmalar ile gördük ki İnegöl Mobilyası ve Türk Mobilyası Hindistan´da karşılık buluyor. Gelen Hintli mobilya ithalatçılarından aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Hindistan genel olarak alımlarını Çin´den yapan bir ülke. Ancak Türk mobilyası ile tanıştıktan sonra biz Çin´e karşı gerek kalitemizle, gerekse fiyatlarımızla güçlü bir alternatif olarak kabul edildik. Bütün bu gelişmelerden sonra Hindistan´da başlattığımız çalışmaları bir üst seviyeye çıkarabilmek için Hindistan´ın en önemli mobilya fuarı olarak gösterilen India International Furniture Fair mobilya fuarına üyelerimizle birlikte katılım göstermeye karar verdik? dedi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Fuarın Hindistan´ın Mumbai kentinde düzenleneceğini belirten Uğurdağ, ?Mumbai Hindistan´ın en büyük şehri ve ticaret merkezi. Mumbai fuar kompleksinde yaklaşık 12 bin metrekarelik holümüzde fuarımızı yapacağız. Fuarla alakalı reklam ve tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Hindistan´da yerel bir PR ajansı ile anlaşmamızı yaptık. Gerek bizim elimizde ki datalar gerekse ajansın bize yaptığı çalışmalar ile doğru alıcıların tespitini yaptık ve tanıtım faaliyetlerimizi bu belirlediğimiz isimler merkezde olacak şekilde yapıyoruz. Amacımız Hintli mobilya ithalatçılarına ulaşıp mobilya fuarımızı ziyaret etmelerini sağlamak. Bu kapsamda gerek basın yayın organları üzerinden yaptığımız tanıtımlarla gerekse belirlenen isimlere birebir yaptığımız tanıtım faaliyetleri ile doğru bir ziyaretçi kitlesi oluşturmaktayız? şeklinde konuştu.

?MODEF, TÜRKİYE´NİN EN ÖNEMLİ FUARIDIR?

MODEF fuarlarından bir tanıtım ve organizasyon tecrübeleri oluştuğunu belirten Uğurdağ; ?MODEF Fuarı Türkiye´nin en önemli mobilya fuarı. MODEF organizasyonu sayesinde organizasyon ve tanıtım noktasında pek çok tecrübeler edindik. Bu tecrübelerimizi yerel ajansımızın ve organizatörün tecrübeleri ile harmanlayıp inşallah katılımcıların çok memnun kalacağı bir organizasyon düzenleyeceğiz. Amacımız bu fuarı bir kere yapmak değil, Hindistan´da her sene katılım yapacağımız ve beklenen bir fuar haline getirmek? ifadelerini kullandı.

Hem mevcut bir fuara katılmak, hem de kendi fuarımızı yaparcasına organizasyona ve tanıtımına tamamen müdahale edilmelerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Uğurdağ, ?Hindistan´da konsepti tamamen bize uyan bir fuar bulamadık. Ayrıca başka bir organizasyonun içine dâhil olduğunuzda yapılan çalışmalara müdahale etme şansınız olmuyordu. Biz bu fuarda İMOS olarak yerel organizatörle yaptığımız çalışma neticesinde bu fuarın gücünü kendi bilgilerimizle birleştirdik. Bu katılımcılar açısından en büyük avantajlardan biri? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29