www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yeni Muhtar Hayatının Şokunu Yaşadı

Yeni Muhtar Hayatının Şokunu Yaşadı

Burhaniye Mahallesi´ne 31 Mart seçimlerinde muhtar seçilen Coşkun Yıldız, görevinin ilk gününde önceki muhtar Harun Yıldız´ın muhtarlık binasını boşalttığını görünce mutluluğu hüzne büründü.

31 Mart mahalli seçimlerinde muhtarlık için girdiği yarışta  200 üzerinde oy farkıyla  25 yıllık muhtarı deviren Burhaniye mahallesi muhtarı Coşkun Yıldız dün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Sabah muhtarlık binasına gelen Yıldız hayatının şokunu yaşadı. Yeni Muhtar bir önceki muhtar Harun Yıldız´ın eşyalar ile mobilyaların vatandaşlar tarafından kendisine hediye geldiğini gerekçe göstererek boşalttığını iddia etti. 

Konuyla ilgili konuşan Burhaniye Mahallesi Muhtarı Coşkun Yıldız şunları söyledi. Dün mazbatamızı aldık sevindik bugün ise  kaymakamlık yazı işleri müdürlüğüne gidip mührümüzü ve anahtarımızı aldık. Ama maalesef üzüldük gelip kapıyı açınca şok oldum. Eski muhtarımızdan bir abi büyük olarak bir hediye beklerdim bir çiçekle karşılanması içerde bir masa ve sandalye olmasını ancak sadece belediyenin verdiği bilgisayara bırakmış. Diğer eşyaları hepsini almış gördüğünüz gibi bu şekilde aldım. Üzüldüm insanlar mağdur oldu Burhaniye Mahallesi halkı mağdur oldu şuanda hizmet veremiyoruz. Vatandaşlar geldi kayıt belgesi almaya ama veremediğimiz için çok üzüldüm. Eski muhtarlarının malzemeleri almasının sebebini ise yeni muhtar Yıldız şöyle açıkladı. Malzemeleri almasının sebebini eski muhtarımızı bana değil, azalara ve soranlara insanlar hediye verdiler benden geri istedikleri için bende geri verdim diye söylemiş.  Yapacak bir şey yok artık bende iş adamlarımızdan bu konuda destek istiyorum diye konuştu. 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80