www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİCE SPOR SALONU YENİLENİYOR

YENİCE SPOR SALONU YENİLENİYOR

Yeniceköy Mahallesinde bulunan ancak eksikleri nedeniyle rantabl şekilde kullanılamayan spor salonunda yenileme çalışmaları sürüyor.

Yeniceköy´ün İnegöl´e mahalle olarak bağlanmasının ardından kullanımı İnegöl´e geçen Yenice Spor Salonu, eksiklerinden dolayı Belediyespor bünyesinde rantabl şekilde kullanılamıyordu. 2013 yılında eski Yenice Belediyesi tarafından yaptırılarak açılan salonun günümüz şartlarına uygun şekilde revize edilerek İnegöl Belediyespor Basketbol Şubesinin kullanımına sunulması için bir süre önce çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Yeniceköy Mahallesinde devam eden Belediye yatırımlarına yönelik ziyaretleri kapsamında spor salonunu da ziyaret ederek yenileme çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

BASKETBOL ŞUBESİ YENİCE´DE YER ALACAK

Beraberindeki idarecilerle birlikte salondaki çalışmaları inceleyen Başkan Aktaş, salonun daha kullanışlı olabilmesi ve mahalle sakinlerine de hizmet edebilmesi için eksikleri gidermek üzere çalışma yaptıklarını kaydederek ?Bugün Yeniceköy Mahallemizdeki devam eden çalışmalarımızı inceliyoruz. Yaklaşık 1-1,5 ay sonra hizmete girecek Huzur Evi binamızın ardından şimdi de önceki dönem yapılan ancak eksiklerinden dolayı aktif ve rantabl bir şekilde kullanılamayan spor salonumuzla ilgili çalışmaları yerinde inceliyoruz. İnegöl Belediyespor biliyorsunuz artık Türkiye´ye örnek olacak şekilde bu işe damgasını vurdu salon sporlarıyla alakalı. Voleybol ve basketbol ana branşlarımız. Voleybol branşını biz tüm çalışmalarıyla, sosyal tesisleriyle Alanyurt Yunus Emre Spor Salonunda icra ediyoruz. Burada da Basketbol Şubesini icra ediyoruz? dedi.

BASKETBOL MÜSABAKALARI YENİCE´DE YAPILACAK

300 bin liralık bir yatırımla sosyal tesislerine varana kadar tüm eksiklerin giderileceğini belirten Aktaş, ?Burayla alakalı eksikler vardı. Öncelikle sosyal tesisler yapıldı. Beraberinde zeminle ilgili çalışmalar şuanda yapılıyor. Nasip olursa 15 Aralık tarihine kadar bitirilmiş olacak. Toplamda da 300 bin TL´lik bir rakam harcanmış olacak. İnşallah bittiğinde hem basketbolcularımızın barınmalarını sağlayacak sosyal tesis, hem de beraberinde idmanlarını yapacakları alan oluşacak. Bunun da ötesinde Yeniceköy Mahallemizin de doya doya kullanacağı bir salon ortaya çıkacak. Başkanlık Kupası Basketbol müsabakalarını da bu yıl burada yapacağız? diye konuştu.

Başkan Aktaş, çalışmada emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek İnegöl Belediyesi´nin hızlı bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi. Şehrin her tarafında şantiyeleri olduğunu vurgulayan Aktaş, ?Gücümüz var. Eksik ve aksakları yerinde tespit edip bunları hayata geçiriyoruz. Burada yapılan çalışmaların da başarılarla birlikte kupaları İnegöl´e getiren bir araç olmasını temenni ediyorum? ifadelerinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51