www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yenilsekte teslim olmayacağız

Yenilsekte teslim olmayacağız

İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, iyi bir takım olduklarını ve bunu oyuna da yansıtmak istediklerini belirterek, ?Yenilirsek değil, teslim olursak kaybederiz? dedi.

Süper Amatör Lig A Grubu´nda mücadele eden İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, hafta sonu Kurtuluş Sahası´nda saat 16.00´da oynayacakları Duaçınarspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ve sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ

Yılmaz, yaptığı açıklamada; ?İşi abarttığımız zaman kötü sonuçlar doğurabiliyor. Biz işi fazla abartmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu iyi. Sakat oyuncularımız çok fazla? Takım kurmakta zorlansak da, Duaçınarspor maçından da istediğimizi alıp ligde kalan maçlarda rahat nefes almak istiyoruz? dedi.

YENİLSEK DE TESLİM OLMAYACAĞIZ

Futbolcular ile birlikte her antrenmanda o hafta oynayacakları maçın analizini yaptıklarını vurgulayan Yılmaz, ?3 puan sisteminde inişli, çıkışlı grafikler olacak. Önemli olan maratonun sonunu iyi bitirmek... Gönül istiyor kikalan maçlarımızı da kayıpsız atlatalım. Zaman zaman geri düşüşlerde olabilir. Bunlar futbolun doğasında var. Önemli olan vazgeçmemek, vazgeçtiğimiz takdirde biz mağlup olmuş durumdayız. Bir takım mağlup olduğu zaman sadece yenilgi alır. Ligde yenilgi alır. Teslim olduğu zaman Allah göstermesin tamamen biter. Biz bunu görmek istemiyoruz, düşünmekte istemiyoruz. Oyuncularımıza bilgimizi, becerimizi, gördüğümüzü anlatıyoruz. İsaörenspor´da iyi bir takım görüntüsü var. Bunu devam ettirirsek daha da mutlu oluruz. Duaçınarspor karşısında mücadele edeceğiz. Gerektiğinde savunmayı da yapacağız, hücumu da yapacağız. Bu istek, arzu İsaörenspor takımında var? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00