www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yerelde gerginlik istemiyoruz

Yerelde gerginlik istemiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´ın sosyal medya paylaşımı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, genel merkezlerde olan gerginliğin yerele yansıtılmaması gerektiğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´ın sosyal medya paylaşımı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

?BİZİM TERÖRLE MERÖRLE İŞİMİZ OLMAZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Necmi Demir, ?Bugün beni çok derinden etkileyen ve üzen bir olay yaşandı. Yüksekova´da şehit düşen askerimizin eşine ve evladına Allah´tan rahmet diliyorum. Nerden ve nasıl gelirsen gelsin bu olaylara tamamen karşıyız. Cumhuriyet Halk Partisi´nin bir yöneticisi olarak bunları lanetlediğimizi vurgulamak istiyorum. Bu PKK´yı 16 yıldan beri çözemedilerse, CHP´nin burada adının kullanmasının ne önemli var. Biz parlamentoya otursunlar, birbirine sarılsınlar diye mi gönderiyoruz? PKK ile ilgili, terör örgütü ile ilgili komisyonlar kursunlar, mecliste bunu çözsünler, yerel yönetimlere bunu indirgemesinler. Mustafa Ersan beye burada konuşmalarını nefretle kendisine iade ediyorum. Böyle bir olayı da asla ve asla kabul etmiyorum. Ben vatanını milletini seven bir insanım. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı yapıyorum. Gelecek nesiller için ilçe başkanlığı yapıyorum. Şunu vurgulamak istiyorum; diyorlarsa ki CHP seçimlerde, bazıları HDP´ye oy vermiş olabilirler. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. O onu bağlar, bizi bağlamaz. Biz vatanımızı seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Ama böyle söylemler insanları birbirine şikâyet eder. Bugün Türkiye Cumhuriyeti´nde sıkıntıdan eşini kesen, çocuğunu kesen, kendini asan bir sürü insan var. Biz buraya bakalım. Biz bunları halletmeye çalışalım. Bizim terörle merörle işimiz olmaz. CHP hiçbir zamanda olmamıştır. Biz İnegöllü siyasetçiler olarak bu gibi durumlarda, birbirimize danışmadan, birbirimize güvenmeden böyle açıklama yapmayalım. Genel merkez açıklama yaptı diye sen bunu İnegöl´de yapamazsın. Sayın Mustafa Bey lütfen insanları germeyin. Şuan ben çok gerginim. Gelecek nesillere böyle bir Türkiye´mi bırakacağız. Lütfen yapmayın.?

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK

?Çocukların öldürüldüğü bir davanın savunması olamaz.Türkiye Cumhuriyeti´nde yaşayan tüm vatandaşlarımız kardeştir. Bu kardeşliğin arasına kimse nifak sokamayacaktır. Bu sebeple de Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu olan Atatürk gibi düşünüp ?Yurtta Sulh, Cihanda Sulh´ diyerek uygulayacağımız politikaları bu yönde sürdürmeye devam etmeliyiz. Hakkâri Yüksekova´da terör örgütünün saldırısı sonucu yaşamını yitiren astsubayınızın eşine ve 11 aylık yavrumuza Allah´tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröre lanet olsun. Yaşanan bu acı olay, terörün dini, dili, ırkı, kadın, çocuk fark etmeden katlettiği gerçeğini bir kez daha göstermiştir.Yapanları lanetliyoruz.Tekrar ülkemizin başı sağolsun.Allah böyle acıları bir daha ülkemize yaşatmasın diyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02