www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YURTDIŞINDAN 86 DANSÇI GELİYOR

YURTDIŞINDAN 86 DANSÇI GELİYOR

İnegöl Belediyesi, bahar etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği uluslararası halk oyunları gösterisine 7 ayrı ülkeden folklor ekibi gelecek.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Kapalı Spor Salonu´nda 25 Mart Cuma günü saat 20.00´de gerçekleştirilecek ve tam bir şölen havasında olması beklenen uluslararası halk oyunları gösterisine tüm ilçe halkını davet etti.

 

TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİDİR

?Sosyal ve kültürel alanda düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşıyoruz? diyerek sözlerine başlayan Başkan Yardımcısı Alper Taban; ?Bahar etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz uluslararası halk oyunları gösterisini 25 Mart Cuma günü saat 20.00´de İlçe Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştireceğiz. Folklor ekiplerinin birbirinden güzel oyunları sergileyeceği ve adeta bir bahar coşkusunun yaşanacağı, birlik ve beraberliğimizin de artmasını umduğumuz bu geceye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz? dedi.

 

YURTDIŞINDAN 86 DANSÇI GELİYOR

Taban; ?Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Çin Sincan Uygur Özerk Cumhuriyeti, Kırım Özerk Cumhuriyeti ve Bosna Hersek´ten toplamda 86 dansçının oyunları ile renk katacakları etkinlikte, Belediye Halk Dansları Topluluğu da Kırklareli, Trabzon ve İnegöl Yörelerine ait oynayacağı oyunlar ile bu güzel geceye eşlik edeceklerdir? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL´DE BAHAR BAŞKADIR

?İnegöl´de bahar bir başka güzeldir ve bu güzelliği tüm hemşerilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz? diyerek sözlerine devam eden Taban; ?Bahara merhaba dediğimiz bugünlerde tertip ettiğimiz bu özel gece ile baharın coşkusunu hemşerilerimizle paylaşırken,bolluk ve bereketi müjdeleyen baharın gelişini de bu muhteşem program ile kutlamış olacağız. Ayrıca bu şenlik ile tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini bir kez daha hatırlamış olacağız? diye konuştu.

 

ETKİNLİKLER BİTMEK BİLMİYOR

Taban; ?Belediye olarak ortaya koyduğumuz kültür sanat faaliyetlerimiz ile hemşerilerimizin yaşamlarına renk katmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda belediye tiyatrosunun hazırladığı ?Ey Şehid Oğlu Şehid? Çanakkale isimli tiyatro oyunu Perşembe akşamı,  İstanbul Meydan Sahnesinin Hazırladığı Pijamalı Adamlar tiyatro oyunu da 27 Mart Pazar akşamı Mobilya Müzesi Konferans Salonu´nda hemşerilerimizin beğenisine sunulacaktır. Ayrıca Nisan ayında da birçok farklı ve güzel etkinliklerle İnegöl halkı ile birlikte olmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Taban son olarak,?Baharın coşkusunu yaşayacağımız ve tam bir şölen havası içerisinde olacak bu özel geceye tüm hemşerilerimizi davet ediyor, saygılarımı sunuyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00