www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YUSEV MERSİN FUARI´NA DAMGASINI VURDU

YUSEV MERSİN FUARI´NA DAMGASINI VURDU

8 Mayıs´ta kapılarını açan İMOB Mersin Mobilya Fuarına katılan YUSEV Mobilya Yönetm Kurulu Üyesi Mustafa Sevim, ilk kez katıldıkları Mersin Mobilya Fuarı´nın beklentilerinin çok üzerinde geçtiğini ve memnun olduklarını söyledi.

8 Mayıs´ta kapılarını açan İMOB Mersin Mobilya Fuarı 14 Mayıs´a kadar açık kalacak.100 dolayında mobilya firmasının katılım gösterdiği fuara, İnegöl´de üretim yapan YUSEV Mobilya´da katıldı.

Yeni model koltuk takımlarıyla fuarda yerini alan YUSEV Mobilya´nın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sevim fuara yönelik yaptığı değerlendirmesinde,  ?İlk kez katıldığımız Mersin mobilya fuarı, hiç beklemediğimiz verimlilikte geçiyor. Parakende ağırlıklı olmasına karşın, Türkiye´nin çeşitli şehirlerinden ve ortadoğu ülkelerinden gelen alıcılarla yeni ticaretlere kapı araladık. Mersin 1 milyonu bulan ve artan nüfusu ile Akdeniz´in sürekli büyüyenve gelişmekte olan bir şehri. Bu bağlamda 8. kez açılan mobilya fuarının, her geçen yıl üzerine koyarak geliştiğini gözlemledik. İnegöl´den birkaç firma ile birlikte katılım sağladığımız Mersin fuarı, diğer katıldığımız fuarlarda olduğu gibi yeni hedeflere yelken açmamıza vesile oldu. Tereddütlü olarak katıldığımız fuardan ziyadesiyle memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum?dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25