www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

1 PUANLA YETİNDİK

1 PUANLA YETİNDİK

2. Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, 7. Hafta müsabakasında Ankara deplasmanında karşılaştığı Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde zor günler geçiren İnegöl spor, 7 hafta maçında Ankara deplasmanında  Keçiörengücü karşısında 13 dakikada Gökhan ile öne geçen taraf olmasına rağmen, hakemin  kolay bir şekilde verdiği penaltı atışında Taha´nın golüne engel olamayarak sahadan 1-1´lik skorla ayrıldı.

Ankara´ya Samsunspor iç saha yenilgisini telafi etmek amacı ile giden İnegölspor, Aktepe stadındaki önemli karşılaşmada öne geçmenin avantajını kullanamayarak,1 puana razı oldu.

Maçın 13 dakikasında Özer Ozan´ın  kullandığı ilk korner atışında ileriye çıkan Gökhan Kurumuş topu kafa ile filelere göndererek, durumu 1-0 yaptı.Bu dakikadan sonra üstünlük sayısını koruma adına kendi yarı alanına çekilen İnegölspor´un üzerine daha fazla gelmeye başlayan ev sahibi takım, maçın 28 dakikasında geliştirdiği atakta,Uğur Utlu girdiği ceza alanda Gökhan ile girdiği ikili mücadelede kendini yere atınca hakem kolay bir şekilde penaltı noktasını gösterdi.Bu atışı kullanan Taha Balcı durumu 1-1 getiren golü attı.

1-1 biten ilk yarının ardından maçın ikinci yarısında büyük bir heyecan yaşandı. Beraberlik skorunu koruma adına oyunu tamamen kendi yarı alanında kabul eden İnegölspor´un bu yarıda daha fazla üzerine giden Keçiörengücü´nün geliştirdiği ataklarda gününde olan kaleçi Şener, rakibe gol şansı tanımazken,76 dakikada Taha´nın ceza sahası içersindeki vuruşu alt direğe  çarparak geri döndü.Defans topu kornele çelerek,tehlikeli atağın önüne geçmiş oldu. Maçta ilk yarıda atılan goller ile berabere biterek,her iki takımda puanları paylaşmış oldu.

Stat: Aktepe

Hakemler: Ozan Bileyci, İsmail Yaygün Tasalı, Mert bulut

Keçiörengücü:Serkan,Metin,Sertaç,Cihan,Süleyman,Hakan,Burak,(59 Seçkin),Devrim,(84 Abdurhaman),Abdülkadir,Uğur,Gökhan,Taha,(84 Alperen).

İnegöl spor: Şener, Gökhan, Bilal,Raif,(73 Yusuf serdar),Serhat, Birhan,Osman,Özer Ozan,(64 Okan),Orhan,Yasin Görkem,Ahmet Hakan,( 81 Taner).

Goller: Dakika 13 Gökhan İnegölspor.Dakika 28 Taha penaltı.

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36