100. YIL OKULUNDAN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

100. YIL OKULUNDAN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye çapında yapmış olduğu ortak sınavda dereceye giren öğrencilere dün Son Teknik Etüt ve Eğitim Merkezinde tören düzenlendi. Düzenlenen törende sınavda başarılı olan iki öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye çapında yapmış olduğu ortak sınavda dereceye giren öğrencilere dün Son Teknik Etüt ve Eğitim Merkezinde tören düzenlendi. Düzenlenen törende sınavda başarılı olan iki öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Merkezde ki öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni esnasında bir açıklama yapan Son Teknik Etüt ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Karaaslan, İkinci yılını sürdürmekte olan Son Teknik Etüt ve Eğitim Merkezinin 10’ar kişilik sınıfları ve kaliteli öğretmen kadrosuyla aile sıcaklığında bir ortamda birebir eğitim verdiğini söyledi. Verilen eğitimler kapsamında öğrencilerin başarısının gün geçtikçe arttığını ifade eden Karaaslan, “1. sınıftan 8.sınıfa kadar tüm şubelerin bulunduğu etüd merkezimizde öğrencilerin günlük okul ödevleri, performans ve proje ödevleri de öğretmenler rehberliğinde birebir destekle yaptırılmaktadır. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Türkiye çapındaki ortak sınav da 100. Yıl İlköğretim Okulu 3-B sınıfında eğitim öğretim gören ve etüdümüz öğrencilerinden Öykü Öğmen 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. Yine İshakpaşa İlköğretim Okulu 3-C sınıfında okuyan ve etüdümüz öğrencilerinden Yiğit Emir Kenar 486.176 puan alarak Bursa yedincisi olmuştur” açıklamalarında bulundu.  

 Konuşmanın adından dereceye giren etüt öğrencilerine çeşitli hediyeler verilirken, başarıların devam etmesi temennilerinde bulunuldu. Ayrıca törende dereceye giren öğrencilerin velilerine de çiçek takdim edildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00