www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

100. YIL YILDIZLI HEDEFE DOĞRU KOŞUYOR

100. YIL YILDIZLI HEDEFE DOĞRU KOŞUYOR

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından her yıl düzenlenen `Kaliteli Kurumlar` ödülü yarışmasına katılan 100. Yıl İlköğretim Okulu, 4 yıl önce üyesi olduğu KALDER`den bu yıl büyük ödülünü alarak, `5 yıldızlı Mükemmellik modeli` kimliğini kazanmayı hede

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından her yıl düzenlenen `Kaliteli Kurumlar` ödülü yarışmasına katılan 100`ncü Yıl İlköğretim Okulu, Türkiye`de bir ilke imza atıyor. Her yıl düzenlenen yarışmada Türkiye’de ilk defa bir İlköğretim Okulu boy gösterecek. Bursa`da yapılacak yarışmaya hız kesmeden 55 kişilik öğretmen idareci kadrosu, 900 öğrencisi ve velileri ile hazırlanan 100. Yıl İlköğretim Okulu, 500 puan üstünde başarı elde edip büyük ödül olarak belirlenen `5 yıldızlı Mükemmellik modeli` kimliğini kazanmayı hedefliyor.

 

Yarışma hakkında genel bilgiler veren 100. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sait Eriman, Türkiye Kalite Derneği’nin bu yıl düzenleyeceği `Kaliteli Kurumlar` yarışmasına katılacaklarını belirterek, "Bu yarışma kapsamında geçtiğimiz yıl boyunca KALDER Bursa şubesi tarafından düzenlenen eğitim seminerlerine katıldık. Model eğitim, öz değerlendirme, problem çözme, etkili iletişim ve süreç yönetimi, proje yönetim teknikleri, stratejik planlama konularında eğitimler aldık.” dedi.  

 

Yarışmaya katılmak için 75 sayfalık bir rapor hazırlayacaklarını söyleyen Eriman, “Rapor içerisinde okulumuzla ve okulda yapılan çalışmalarla alakalı bilgiler yer alacak. Bu yarışmaya katılmamızla beraber okulumuzun, olumlu mükemmel bir okul haline gelmesi ve marka bir okul olmasını sağlamayı hedefliyoruz. Tabi bu hedeflerimizi sağlamak amacıyla yaptığımız takvim içeriğinde yer alan, eğitim, öğretim, personel işleri, maddi kaynakların yönetimi ve toplum hizmetleri olmak üzere 5 konuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Müdür Eriman, 75 sayfalık raporu 13 Ocak 2012 tarihinde KALDER Bursa Şubesine sunacaklarını, Mart ayı içerisinde ise KALDER yetkililerinin okulda saha incelemesi yapacağını ifade ederek, Yarışmanın 13-14 Nisan 2012 tarihlerinde sonuçlanacağını söyledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19