10 LİRALIK FATURA 85 LİRA OLACAK

10 LİRALIK FATURA 85 LİRA OLACAK

MHP Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, önceki akşam adeta gövde gösterisi yaparak 120 araçlık konvoyla Kurşunlu beldesi ile Çitli ve Küçük Yenice köylerini ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan ve İnegöl’de adım atmadık sokak bırakmayacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi, önceki akşam gerçekleştirdiği köy ve belde ziyaretlerinde adeta gövde gösterisi yaptı. 120 araçlık konvoyla Kurşunlu beldesi ile Çitli ve Küçük Yenice köylerini ziyaret eden MHP heyetine vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. MHP adayı Fikret Fidan meşalelerle karşılandı.

 

GENÇLERİMİZİN İLK OYU MHP’YE OLACAK

Çitli köyüne yapılan ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Değişim sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Fidan, “Bu değişim hareketi özellikle gençlerimiz tarafından ilgi gördü. Gençlerimizin ilk oyu inşallah MHP’ye gelecek. Büyükşehir yasasıyla birlikte artık köylerimiz mahalle oldu. Meclis üyesi adaylarımız pırıl pırıl insanlar. İnegöl için çok şey yapacaklarına inandığımız için birlikte yola çıktık. Biz ayrımcılık yapmayacağız. Adaletli ve adil olacağız. Bizim için bütün insanlar aynı. Kapımız herkese açık. İnşallah daha güzel hizmet alacaksınız. Şeffaf olacağız, yapılan işlerden herkesin haberi olacak. Gizli kapılar ardından pazarlıklar yapılmayacak” dedi.

 

İNEGÖLSPOR VE CEMAAT AÇIKLAMASI

İnegölspor ve cemaat konusunda yaptığı söylemlerin bazı basın organlarında yanlış aktarılmasına da değinen Fikret Fidan, şöyle konuştu: “Ben açık konuştum orada anlaşılmayacak bir şey yok. Sadece şunu söyledim; belediyelerin bünyesinde profesyonel kulüp tutmasına taraf olmadığımı söyledim. Profesyonel spor kulüplerinin belediyenin bünyesinde olmaması gerektiğini, amatör spor kulüplerine destek vermelerini söyledim. Bunun İnegölspor’la alakası yok. Belediyeler kendi illerindeki ve ilçelerindeki takımları elbette destekleyecekler. Ama bunu bünyesine katmasının doğrul olmadığını söyledim. Burada yanlış anlaşılma yâda saptırılma var. Kesinlikle ben öyle bir şey söylemedim. Diğer yanlış anlaşılan ve saptırılan konu da cemaat konusu oldu. Herkesimden destek var. Allah hepsinden razı olsun. Biz bir seçime gidiyoruz, değişimden söz ediyoruz. İnegöl bize kucak açtı ve herkesimden destek görüyoruz” diye konuştu.

 

“2011’DE HAYAL KURUYORSUNUZ DEMİŞLERDİ”

MHP heyeti Çitli köyüne yapılan ziyaretin ardından Kurşunlu Beldesini ziyaret etti. CHP’li Belediye Başkanının bulunduğu beldede vatandaşların Fikret Fidan’a olan ilgisi dikkat çekti. Ziyarette MHP’nin seçim irtibat bürosunun açılışı da yapıldı. MHP’nin Belediye meclis üyesi adayı olan Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Kurşunlu beldesinde yaptığı konuşmasında, Kurşunlu’yla kader arkadaşı olduklarını söyledi. Karaman, “Kader arkadaşıyız. Çünkü büyükşehir yasasıyla birlikte aynı kaderi paylaşıyoruz. Yıllardır vatandaşlara hizmet veren kurumlar maalesef birilerinin emelleri ve planları doğrultusunda beldelerimiz ile belediyelerimiz kapandı. Sokakların isimlerinin üzerinde artık Kurşunlu Mahallesi yazmaya başladı. 2011 yılında buraya geldiğimizde, ‘eğer bu adamlara tekrar mührü ve desteleri verirsek, beldelerimiz kapanacak’ demiştik. Sonra ne oldu, onlar geldi ‘hayal kuruyorsunuz ve siz insanları korkutuyorsunuz’ dediler” diye konuştu.

 

HESAPLAR TERSİNE DÖNECEK

Büyükşehir yasasıyla birlikte 10 liralık su faturasının 85 lira olacağını da belirten Karaman, “Bunlar utanmadan, arlanmadan daha iyi olacak diyorlar. Beldelerin kapatılmaması için büyük mücadeleler verdik, ama başarılı olamadık. Bu hesabın tersine döndürülmesinin günüdür 30 Mart. Şimdi biz söyleyeceğimizi söyleyeceğiz. Bu hesaplarda tersine dönecek. Kurşunlunun, Cerrahın, Yenicemizin ve köylerimizin yasaya karşı geldiğini onlar düşünemediler. 30 Mart günü hesap mutlaka dönecek. Bu hesabı görmek bizim elimizde. 30 Mart günü bu mücadelemizde, bizimle yol arkadaşlığı yapmanızı istiyoruz. Bize destek olmanızı istiyoruz. 30 Mart günü bu işi birlikte başarmak istiyoruz” dedi.

 

KENT KONSEYİ’NİN ADI VAR, İŞLEVİ YOK

Kurşunlu halkına hitaben de bir konuşma yapan MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, şöyle devam etti: “Siz seçimi nasıl yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Değişim için yola çıktık ve İnegöl’de bir şeylerin değişmesi gerekiyor. İnegöl’de adaletli yönetime ihtiyaç var. Bu değişime sizlerin canı gönülden destek vereceğinizi biliyorum. Yapılacak çok şey var. Biz inşallah Bursa’ya merkez ilçe olan İnegöl’ün il olması için komisyon oluşturacağız. İnegöl’ümüzün kent konseyi var. Adı var, ama her hangi bir işlevi yok. Bunu aktif hale getirip, il omla konusunu sonuna kadar takip edeceğiz. Partimizin 100. yılında 100 il sözü var. Bu illerden birisi inşallah İnegöl olacak. Beldelerimizde belediyeleriyle yeniden sizlere hizmet vermeye devam edecek.”

 

KIZMAZ’IN KÖYÜ DE TAM DESTEK DEDİ

Fikret Fidan ve ekibi, gecenin son ziyaretini ise eski Manavlar Derneği Başkanı olan ve MHP’nin belediye meclis üyesi adayı Erdoğan Kızmaz’ın köyü Küçük Yenice’ye yaptı. Burada da vatandaşların Fidan’a ilgisi oldukça büyüktü.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32