www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

13 YIL SONRA İLK KEZ

13 YIL SONRA İLK KEZ

İnegöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Beytullah Gümüş, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanvekili görevine seçilmesinin ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

 

İnegöl İmam Hatip Lisesi´nde okulun öğrenci meclisi başkanı seçildikten sonra İnegöl öğrenci meclisi başkanlığı görevini üstlenen Beytullah Gümüş, Bursa öğrenci meclis başkanlığına aday oldu. Yoğun çalışma temposu ve diğer ilçelerdeki öğrenci meclis başkanlarının oylarıyla Bursa Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen Beytullah Gümüş, bununla da yetinmeyerek gözünü Türkiye Öğrenci Meclisine çevirdi. Beytullah Gümüş Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimlerinde İstanbul İl Öğrenci Meclis Başkanı Mahmut Ekrem Varol´un listesinde yer aldı. Yapılan seçimlerde Mahmut Ekrem Varol birinci olarak Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı olurken, İnegöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Beytullah Gümüş de Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekilliği görevine getirildi.

Başarı merdivenlerini hızlı bir şekilde tırmanarak 13 yıl aradan sonra İnegöl ve Bursa´dan bir öğrenci meclis başkanı olarak Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekilliği görevine seçilen Beytullah Gümüş, yeni unvanıyla Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

13 YIL SONRA İLK KEZ

Ziyarette konuşan Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekili Beytullah Gümüş, ?İlk olarak İnegöl İmam Hatip Lisesi Okul Başkanı oldum. Bu süre zarfında da İnegöl Öğrenci Meclisi delegesi oldum. Delegelikten de adaylığımızı koyarak 3 kişilik ekibimizle İnegöl öğrenci meclis başkanı seçildim. Ardından Bursa öğrenci meclisinde delege olma hakkı kazandık. Bursa öğrenci meclisinde de ilk kez İnegöl´ü temsil eden bir başkan olarak aday olmak istedim. Yüzde 50 oy alarak büyük bir oy farkıyla da, Bursa Meclis Başkanı seçildim. Türkiye öğrenci meclisi seçimlerinde de 13 yıl sonra ilk kez bir Bursalı ve İnegöllü Başkan olarak Türkiye öğrenci meclis başkanvekilliğine seçildim. Bu süreçte verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a teşekkür ediyorum? dedi.

 

İNEGÖL ADINA SEVİNDİRİCİ BİR DURUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekili seçilen Beytullah Gümüş´ü tebrik etti. Gümüş´ün Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekili seçildiği haberini daha önce aldığını dile getiren Aktaş, ?Müjdeli haberi önceden almıştım. İnegöl´den bir kardeşimizin Türkiye Öğrenci Meclis Başkanvekili seçilmesi bizim adımıza, şehrimiz adına sevindirici bir durum. İnşallah kendisi zaman içerisinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve belki Cumhurbaşkanımıza birçok kere ziyaretlere gidecek. İnşallah okullarımızın, öğrencilerimizin sorunları ve konularıyla alakalı istişarelerde bulunacak. Kendisini kutluyorum. Yoğun bir tempoyla önce Bursa´da seçildi, sonra da farklı şehirleri gezerek Türkiye Başkanvekili seçildi. Bunlar güzel şeyler. Bizlerde kendisine elimizden geldiğince destek vermiştik. Şimdi böyle onurlu ve güzel bir göreve geldiğinde o desteklerimizin mutluluğunu yaşıyoruz. Beytullah kardeşimize bu onurlu ve önemli görevinde başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Beytullah Gümüş, ziyaret sonunda kendisine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a plaket takdim etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00