www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

15 Temmuz Şehitleri İçin Pedal Çevirdiler

15 Temmuz Şehitleri İçin Pedal Çevirdiler

Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı (Esbike) tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Dağ Bisikleti Yarışlarına katılan Dostum Bisiklet Takımı önemli başarılara imza attı.

İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve doğa tutkunlarının çekim merkezi haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettirmeye başladı. Dostum, İnegöl´ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl´ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl´ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Alternatif doğa sporları adı altında çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle her geçen kendinden daha fazla söz ettiren Dostum, bünyesindeki sporcular ile önemli başarılara imza atıyor.

Son olarak Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı (Esbike)´nin organizasyonunda karanlık gecenin aydınlığa erdiği ve milletçe tek yürek olunan 15 Temmuz gecesinde hakka yürüyen şehitlerimizin anısına dağ bisikleti yarışları düzenlendi. 15 Temmuz Cumartesi günü Eskişehir´de gerçekleştirilen yarışlarda boy gösteren Dostum Bisiklet Takımı sporcuları madalyalara adeta ambargo koydu.

DOSTUM BİSİKLET TAKIMI MADALYALARA AMBARGO KOYDU

Eskişehir´in Meşelik ormanlarında yer alan parkurda 15 Temmuz şehitleri için gerçekleştirilen yarışlarda Dostum Bisiklet Takımının göstermiş olduğu başarılar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Bisiklet tutkunu birçok lisanslı sporcunun katıldığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma dağ bisikleti yarışları Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı (Esbike)´nin organizasyonu ile gerçekleştirildi. Zorluk derecesi yüksek olan parkurda Dostum Bisiklet Takımı sporcuları başarılı bir grafik çizerek madalyalara ambargo koymayı başardı. Dostum Bisiklet Takımı sporcularından Yıldız Erkekler kategorisinde İbrahim Pekdemir birinciliği, Eren Kökçü ikinciliği, genç erkekler kategorisinde Ercan Şen birinciliği ve elit erkekler kategorisinde Engin Karabacakoğlu birinciliği ve Murat Pehlivan da ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı? şeklinde konuştu.

Aktaş son olarak, ?Sadece rakipleri ile değil sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlarda inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19