15 Temmuz´da Tarih Yazıldı

15 Temmuz´da Tarih Yazıldı

Erbakan Vakfı İnegöl Şube Başkanı İlhan Baykan, ?Siyonizm ve uzantılarının kirletemediği aziz milletimiz; şanlı 1000 yıllık tarihinde olduğu gibi 15 Temmuz´da da yeniden tarih yazmıştır? diyerek bu tarihi mücadelede katkısı olan herkese şükranlarını sundu

Erbakan Vakfı İnegöl Şube Başkanı İlhan Baykan, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü münasebeti ile açıklamalarda bulundu.

?BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜ İMANLI VE İNANÇLI GENÇLİĞİDİR?

Konu ile ilgili konuşan Erbakan Vakfı İnegöl Şube Başkanı İlhan Baykan, ?Ülkemizdeki yüzlerce belki binlerce sivil toplum örgütü ve milyonlarca vatandaşımız, 15 Temmuz 2016´da aynı duygu ve inançla meydanlara çıktık. O gün aramızdaki bütün farklılıkları bir kenara koyduk ?biz´ olduk. En önemlisi de ümmet olduk. En çok ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüz şeye;birlik ve beraberliğe aslında sahip olduğumuzu gördük. Gördük ki, düşman ne kadar profesyonel, tuzakları ne kadar büyük olursa olsun, şuurlu bir milletin üstesinden gelemeyeceği, alt edemeyeceği hiçbir düşman ve bozamayacağı hiçbir tuzak yoktur Allah´ın izniyle. Tarihin kendisini tasdik ettiği merhum liderimiz Necmettin Erbakan´ın tarihi su sözleri de 15 Temmuz´da ayrı bir anlam bulmuştur; ?Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil imanlı ve inançlı gençliğidir.´?

SİYONİZMİN ASKERLERİ

Arap Baharı ile başlayan küresel güçlerin yeni paylaşım ve yeni dizayn hareketlerinin bir uzantısı olan 15 Temmuz 2016´da gördük ki, devlet kurum ve kuruluşlarına sızan, sızdırılan vatan hainleri, bizzat Mossad´ın ve CIA´in emriyle Türkiye´de askeri kalkışma yapmaya kalktılar ve aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi, bu vatan hainleri ?Siyonizmin askeri´ oldular. Üst akıl diye ifade edilmeye çalışılan Siyonizm ve uzantılarının kirletemediği aziz milletimiz; şanlı 1000 yıllık tarihinde olduğu gibi 15 Temmuz´da da yeniden tarih yazmıştır. Bu tarihin yazılmasında canlarını oraya koyan tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. İman, inançve cesaretinden taviz vermeyen kahraman gazi ve aziz milletimize, sağlık kuruluşlarından itfaiyesine, emniyet teşkilatlarından askeri kurumlarına, fiilen veya duasıile bu mücadelede katkısı olan herkese Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22