www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

16 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

16 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Kurban bayramının son günü Cerrah’a düğüne gitmek için evden çıkan ve akşam saat 23.00’da sanayide bir arkadaşının yanına uğradıktan sonra bir araca binerek giden 31 yaşındaki İrfan Mentiş’ten 16 gündür haber alınamıyor.

28 Ekim 2012 Pazar gecesi sanayide bir arkadaşının yanına giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki Mustafa İrfan Mentiş’in babası, oğlunun bulunmasını bekliyor.

16 gündür haber alamadığı, telefonuna ulaşamadığı oğlunun resmiyle önce emniyete başvuran, ardından da gidebileceği yerleri araştıran acılı baba Bahri Mentiş, yetkililerden kaybolan oğlunu bir an önce bulmalarını istedi.

BEYAZ ŞAHİN’LE GİTTİKTEN SONRA BİR DAHA HABER ALINAMADI

Oğlunun en son Kurban Bayramının son günü, Pazar sabahı Cerrah’a düğüne gitmek için evden çıktığını belirten baba Bahri Mentiş; “O sabah annesi kıyafetlerini hazırlamış İrfan’da üzerini giyinip Cerrah’a düğüne gitmişti. Daha sonra oradan gelmiş, kardeşinin yanına uğramış. Arkadaşından emanet aldığı motosikletle saat 23.00 sıralarında Sanayi’ye Uçkun Sokakta bir arkadaşının yanına gitmiş. O arada beyaz Şahin marka bir araba gelmiş, arabaya binip gitmişler. O dakikadan sonra da bir daha kendisine ulaşamadık” dedi.

HABERSİZ BİRYERE GİTMEZDİ

Oğlunun habersiz bir yere gitmeyeceğini söyleyen baba Mentiş; “Gece geç kalınca biz telefonla aradık, telefonu kapalıydı. Halen daha telefonu kapalı. Oğlum haber vermeden bir yere gitmez, gitse de telefon eder ben gidiyorum birkaç günlüğüne deyip gittiği yeri söyler. Ama şuanda hiçbir bilgi yok” diye konuştu.

KAYIP MOTORU BULDUK, EMNİYET İLGİLENMEDİ

2 gün haber alamadıkları oğullarıyla ilgili emniyete başvurduklarını da dile getiren Bahri Mentiş; “Pazartesi günü de merakla bekledik, Salı günü de gelmeyince emniyete gittim. Emniyetten bir gün daha beklememizi, gelmezse başvuru yapmamızı istediler. Çarşamba günü de gelmeyince, yeniden emniyete gidip başvuru yaptım. Türkiye genelinde arama başlattılar. Ama nasıl arama başlattılarsa, halen bir haber yok. Motorla kaybolmuştu oğlum, ben motoru bulunca emniyete haber verdim. Bana motoru sahibine ver dediler. Sahibine ver demekle olmuyor; motoru kim bırakmış, nerede bulunmuş, kimin dükkânındaymış hiç soruşturmadılar” dedi.

Bahri Mentiş, oğlunun bildikleri bir sıkıntısı olmadığını, bayramda da Kurbanı oğluna kestiğini belirterek; “Arkadaşlarının da bir bilgisi yok. Onlar da oğlumu arıyorlar” dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25