16 Polise Başarı Belgesi

16 Polise Başarı Belgesi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 16 polis memuru, son 1 yılda gösterdikleri üstün hizmetten dolayı başarı belgesi almaya hak kazandı. Başarılı polislere belgeleri, dün Kaymakamlıkta düzenlenen törenle takdim edildi.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 16 polis memuru, son 1 yılda gösterdikleri üstün hizmetten dolayı başarı belgesi almaya hak kazandı. Başarılı polislere belgeleri, dün Kaymakamlıkta düzenlenen törenle takdim edildi.

 

Belge töreni öncesi bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Aziz İnci, “10 Nisan Polis bayramını arifesinde birlikteyiz. Bugün gerek Yenişehir, gerekse İznik kaymakamı arkadaşlarım da misafirlerimizdir. Ayrıca il emniyet müdür arkadaşlarımız, ilçe emniyet müdürümüz ve teşkilatımızdaki idareci arkadaşlarımız, memurlarımızla bir aile tablosu oluşturduk. Özellikle çok yoğun geçen 2012-2013 yılı itibari ile çok yoğun geçen bir çalışma döneminin sonunda da başarılı arkadaşlarımıza burada birkaç kez değerlendirme yapmak suretiyle başarı belgelerini takdim ediyoruz. Bu başarı belgelerini misafirlerimizle ve idareci arkadaşlarımızla beraber, memur arkadaşlarımıza ve amir arkadaşlarımıza vereceğiz. Dolayısıyla şunu söylemek istiyorum polis teşkilatımız hem sayısal olarak, hem de kapasite olarak her geçen gün taşıdığı, yüklendiği sorumlulukla paralel bir şekilde başarı grafiğini de yükseltiyor. Özellikle birkaç ay önce hizmete giren kaçakçılıkla organize mücadele birimiyle beraber vatandaştan güven duygusunu artmasını sağladığı gibi suç işleyen ve suça meal olan vatandaşlarımızda caydırıcı etkiler yapmaktadır. Bu başarının gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Gıyaben il emniyet müdürümüze ve buradaki amir arkadaşlarımıza, müdür ve müdür yardımcıları ile teşkilatın bütün mensuplarına teşekkür ediyorum. Sayın Valim bütün bu çalışmalarda bize çok büyük destek olmuştur. KOM’un açılışında da Sayın Valim bizi onurlandırmıştır. Çok önemli bütün bu faaliyetlerde de sayın valimizin çok büyük desteğini gördük. Sayın valimize de bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. İlçemizi daha huzurlu daha iyi yaşanır bir hale getirmek için çalışan burada gerektiğinde canını veren, şehit olan arkadaşlarımız var. Yine 2011 yılında meydana gelen olaylarda çok büyük risk alarak olayların önlenmesi için canını ortaya koyan arkadaşlarımız var, bunlardan bir tanesi de maalesef bir gözünü kaybetti ve hala tedavi görmekte. Bu şekilde hayatını ortaya koyan arkadaşlarımız var. Ben 10 Nisanın arifesinde bugün bir kere daha arkadaşlarımızla böyle bir çalışma içerisinde olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade ediyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Tüm milletimiz ve tabi ki burada İnegöl halkı polis teşkilatımızın yanındadır. Zaten her zaman söylüyoruz polis teşkilatı yetkisini yasalardan ama gücünü de halktan almaktadır. Halkın desteği yanımızda oldukça, halk bize güvendikçe biz daha başarılı olacağız. Dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından, bir yıllık süre içerisinde görev aldıkları birimlerde başarı gösteren; KOM Büro Amiri Komiser yardımcısı Yunus Şanaldı, Terörle Mücadele ve Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Muzaffer Karababa, Çocuk Büro Amiri ve Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Nayil Suat Tekin, Başpolisler Mustafa Uygun ve Bilal Cankul, polis memurları Vakıf Bilici, Aydın Eryaşar, Hakan Altay, Nuri Ergün, Hasan Hüseyin İri, Celal Kaplan, Kurtuluş Aydemir, Nihat Tanık, Yavuz Yılmaz, Ömür Yıldırım ve İsmail Ören`e başarı belgeleri takdim edildi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32